Red carpet luxe look – Hollywood waves og røde lepper

Red carpet luxe look – Hollywood waves og røde lepper

Vi har allerede vist dere to looks, som ble laget på vårt workshop event av Camilla Frederikke og Trine. Det var ikke kun nobo looks det var fokus på, og Amanda gikk i gang med å lage en red carpet luxe look. Looken består av flotte, dype bølger som er laget med Platinum styleren fra vår nye Wanderlust kolleksjon.

Det første Amanda gjorde, var å bruke Total Volume Foam i hele hele håret, for å gi et solid og godt hold til krøllene, i tillegg til volum. Utover å gi godt hold til denne slags krøller, beskytter Total Volume Foam også håret mot varmen fra styleren. Etterpå brukte hun en hårføner for å jobbe produktet inn i håret. Før hun begynte å krølle håret, delte hun det inn i seksjoner, for å få det beste resultatet. Deretter brukte Amanda en Platinum styler til å lage store, voluminøse krøller i håret. For å lage glam Hollywood krøller, skal du holde styleren vannrett og ta en seksjon med hår imellom platene. Så roterer du styleren 360 grader, så spissen av håret vender ut, og lar styleren gli igjennom seksjonen. Når håret hadde kjølt ned, brukte Amanda en platebørste til å gre igjennom håret og samle krøllene. Avslutt med litt Final Fix Hairspray, for å gi det siste holdet til frisyren. For å gjøre looken enda mere glam, kan du bruke en rød leppestift akkurat som Amanda.

1Kommentar
  • […] Vi har også forelsket oss i de de glamorøse red carpet krøllene. De elegante og dype bølgene blir ofte sett på den røde løper, hvor både vakre artister og modeller bærer den flotte frisyren, og med en like elegant kjole! De dype og myke krøllene lages med en styler og pinnes opp til de har kjølt ned, før de blir børstet igjennom med en Paddle Brush. Se vår guide til hvordan du lager Hollywood glam hår her.  Med denne frisyren kan man ikke annet enn å se totalt glam ut! Bli ekstra glamorøs med et par flotte røde lepper og en diskret vinged eyeliner, som Amanda har gjort her. […]

Skriv en kommentar