På besøk hos ghd HQ i London

På besøk hos ghd HQ i London

I forrige uke reiste jeg til en av mine favoritt storbyer, London! Selvom jeg har vært der en del ganger, blir jeg alltid overveldet over hvor stor byen er. Gatene er fylt med mennesker, store butikker og lekre spisesteder. Jeg var innom ghd’s hovedkontoret, som ligger midt i det kule området Soho. Blant hippe restauranter, spesialbutikker og nattklubber, ser du plutselig glassfasader som innrammer en ghd salong. Den er fylt med alt ghd utstyr man kunne drømme om! Jeg ble vist rundt på alle kontorene og fikk sett en masse hemmelige saker som ghd har på vei, dere kan godt glede dere! Jeg kan nesten ikke vente med å vise det til dere på bloggen :).

De var alle sammen super søte og jeg fikk masse gode tips, til steder å spise og markeder å besøke. I helgen dro jeg på to av de stedene de hadde anbefalt, Borough Market og Maltby Street Market. Hvis du elsker mat, så må du gå på disse markedene, neste gang du er i London! En masse lokale boder, fylt med lekker mat, kaker og drikke. Husk å dra av sted med god appetitt, for du vil helt sikkert smake på alle herlighetene. Har du noen gode London tips? Så fortell gjerne :). Jeg gleder meg i hvert fall allerede til neste gang jeg skal av sted.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar