Oslo Runway Days SS18 Trends

Oslo Runway Days SS18 Trends

I forrige uke var moteuken i gang i Oslo, nemlig Oslo Runway! Lokalene var fylt til randen da modeller, designere, influencers og fotografer, da Oslo Runway gikk av stabelen for femte gang, med visninger over tre dager. Det var utrolig mange gode inntrykk og fine kolleksjoner, og nedenfor kan du lese litt mere om noen av de vi likte ekstra godt!

iis Woodling

Andre dagen av moteuken ble startet med iiS Woodling SS18, som er en maksimalistisk og leken kolleksjon i farger, snitt og materialer. Man fikk se et mye mer edgy uttrykk i forhold til før, og det har blitt jobbet både med strikk i bomull og lin, i tillegg til denim, brokade og blonde. Håret til modellene var delt opp i en midtskill og samlet i en stram hestehale. For å legge ned eventuelle babyhår og få håret ekstra sleek, kan du spraye Final Fix Hairspray i håndflaten og dra over hårene. Sminken var litt spesiell, med blant annet rød leppestift kun på overleppa, og noen med en rød rektangel form under brynet. Modellenes hud var mer diskret og flawless, men med friske og rosa kinn! I håndflaten til modellene var det skrevet «Alt er kjærleik», som også var en tekst som ble sett på en hvit t-skjorte på en av modellene.

Fam Irvoll

Første dagen av moteuken hadde Fam Irvoll sin visning som bestod av norske kjendiser som blant annet Ulrikke Falch, Else Kåss Furuseth og Mariann Thomassen. Fam Irvoll viste en glitrende og rosa kolleksjon som oste av 90-talls vibes. Håret til noen av  kjendisene var blant delt opp i flere fletter og leppene var malt helt sorte! Visningen startet med dansing og kule moves til Scooter «Move your ass!», imens det ble vist t-skjorter med print av en dame med botoxsprøyter som en tydelig mening mot normaliseringen av botoxinjeksjoner. Det var også blant annet flere Metallica-inspirerte gensere med skriften «Drømmedama». Etter showet forteller hun selv at hun tenker at man heller bør tenke over hvorfor man putter kjemikalier i ansiktet og heller ta et oppgjør med seg selv enn å følge strømmen. Og hun avslutter med at hele poenget med kolleksjonen er at alle er noens drømmedame.

Vanessa Rudjord x bymagmalou

Etter over et år med hard jobbing fikk de endelig vist frem hva de har jobbet med i så lang tid. Visningen fant sted på  cocktailbaren Pigalle på Grønland. Vanessa Rudjord ville lage den perfekte basisgarderoben, og det har hun gjort. Kolleksjonen bestod av plagg i rene materialer som silke, ull og skinn. Plaggene som ble vist var enkle klassikere som smale skinnbukser, en bikerjakke, silketopper, ullkåper og kjoler i 40-tallssnitt. Modellene sitt hår var helt rett og glatt, og delt opp i en skarp midtskill. Sminken bestod av en flawless hud, sort winged eyeliner, nude lepper og gull glitter under øynene. Dette er helt klart min favoritt look fra Oslo Runway!

Bilder fra Oslo Runway & Costume.no

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar