Om ghd hårbørster og kammer

Om ghd hårbørster og kammer

ghd hårbørster, Paddle Brush ghd, ghd kam,ghd Oval Brush, ghd De-tangling Comb, ghd Tail Comb, touperingsbørste toupering

ghd rundbørste, ghd vildsvinehår børste

den bedste hårbørste, ghd børster, ghd hår

En god hårbørste er ett viktig redskab, når du skal style ditt hår. Vi har i alt 13 forskjellige hårbørster og kammer hos ghd. Hva enn du leter etter, en rundbørste til hårføning, en villsvinbørste til glans, en kam til styling eller en børste til å skape volum og touperer, så har vi noe for ett hvert hår!

Paddle Brush: En av mine favoritt børster. Perfekt til å børste håret helt igjennom. Enten du har fint eller kraftig hår, så er dette en must have til hverdagsbruk. Pris 279,-

Narrow Dressing Brush: Eller i vårt beauty studio kaller vi den også tuperingsbørsten! Laget av villsvinhår, den tuperer enkelt håret og jeg vet at den også er veldig populær blant hårstylister. Pris 189,-.

Oval Brush: Den er mere skånsom og sliter ikke like mye på håret som en alminnelig hårbørste. Du får blankere hår da villsvinhårene fordeler hårets egne naturlige oljer rundt i hele håret. Pris 279,-.

De-tangling Comb: Denne bredetannede kammen er god å bruke i fuktig hår, som er mere forsiktig og skånsom. Bruk den f.eks. med din hårkur, her kan kammen fordele kuren i hele håret. Du kan også bruke den sammen med din styler, da den er varmebestandig, se de krøllene jeg har laget med den her. Pris 139,-.

Tail Comb: Denne lille kammen er god til å inndele hår i presise seksjoner, når du skal føne eller style.Og akkurat som De-tangling Comb er den også varmebestandig, det vil si at den er laget av carbon fiber, som tåler varme, så du kan også vikle håret rundt den og lage krøller med din styler. Pris 139,-.

Rundbørste med naturhår, str. 28 mm, 35 mm, 44 mm og 55 mm. Natural Bristle Brush finnes i 4 størrelser, alt etter hvor langt og kraftig hår du har. Den minste størrelse er god til deg, som har kortere hår, da den løfter håret ved røttene, når du føner det. Den er også god til pannelugg og hvis du har kortere etasjer i håret. De to mellom størrelsene er gode til mellomlangt hår og på grunn av villsvinhårene, gir de em fin shine, når du føner det. Den største størrelse er god til ekstra langt og kraftig hår. Den gir volum og gjør håret skinnende, når du gjør en blow dry styling. Priser fra 219,- til 259,-.

Rundbørste keramisk, str. 25 mm, 35 mm, 45 mm og 55 mm. Denne kjeramiske rundbørste er designet til å bevare varmen og gjør det raskere å føne tørt. Igjen avhenger størrelsen av lengden og tykkelsen på ditt hår. Priser fra 199,- til 225,-.

Finn alle børstene og kammene her.

Eller finn de hos din lokale frisør. Finn salong her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar