Om ghd Final Fix Hairspray

Om ghd Final Fix Hairspray

ghd Final Fix Hairspray, ghd hårspray, ghd hår produkter

ghd er kjent for sine eksklusive stylere, som også ofte blir kalt glattejern og våres ghd Curve serie, som inneholder 4 forskjellige krølljern og staver. Men visste du at vi også lager hårprodukter og børster? Vi har i alt 10 hårprodukter og 13 forskjellige børster.

Her har vi tatt en kikk på våres Final Fix Hairspray. Den finnes i en stor og liten variant, på 400 ml eller 75 ml (perfekt til reise og håndvesken).

Alle våres hårprodukter er i den samme lette lukt, noe jeg personlig synes er fint, så man ikke lukter av 10 forskjellige ting.  Lukten er frisk og ikke gjennomtrengende, som noen andre hårlakker kan være. Jeg får i hvert fall alltid vite at jeg lukter godt og det må være mitt ghd hår :).

Den gir ett fast, men fleksibelt hold, og kan lett børstes ut hvis du gjerne vil re-style ditt hår. Noe som er super bra, er at det ikke blir helt stivt og hvis du gjerne vil lage dine krøller om, kan du lett gjøre det, uten å skulle vaske håret først.

Den er god til å holde din frisyrer på plass, selv i en høy luftfuktighet, sikrer at ditt hår forblir glatt, at dine krøller er bouncy og at din volum holder hele dagen.

Sånn bruker du den:  Etter en lett styling spray over håret fra en avstand på ca. 30 cm for langvarig hold.

Style tip: For ett øyeblik løft i tørt hår, vend hodet ditt fremover og spray ved røttene. Vent ett par sekunder, før du kaster hoded tilbake og voilá du har volum.

Finn den her:

ghd Final Fix Hairspray 400ml, pris 249,-

ghd Final Fix Hairspray 75ml, pris 129,-

Eller finn den hos din lokale frisør. Finn salong her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar