Nyttårslook – glitter eyeliner og messy hestehale

Nyttårslook – glitter eyeliner og messy hestehale

Til nyttår må det gjerne være ekstra festlig, derfor har jeg laget denne nyttårslooken, med glitter eyeliner og en voluminøs messy hestehale. En look som passer perfekt til årets siste dag! Les med når jeg guider deg til, hvordan du selv kan skape looken.

Makeup

Før jeg begynner på makeupen, starter jeg alltid med å fukte huden min godt. På den måten er den klar til å ha makeup på, en hel kveld og natten også! Deretter bruker jeg foundation og concealer, for å få en fin og jevn hud. Når det er på plass, skygger jeg inn kinnbenene med en bronzer, og legger en ferskenfarget blush på kinnene. Til slutt bruker jeg en highlighter på kinnbenene, neseryggen og amorbuen. Deretter fyller jeg inn brynene med et brynpudder, for å få et mere naturlig resultat.

Nå til øynene! Til denne looken starter jeg med å legge en matt lysebrun nyanse i globallinjen. Legg deretter en shimmery mellombrun nyanse på hele øyelokket, og ton den ut med fargen i globallinjen. For å gi mere dybde, tar jeg en matt mørkebrun øyenskygge, og legger den ytterst i globallinjen. Til den flotte eyelineren, starter jeg med å legge en sort gel eyeliner som base, for å få formen på plass. Den gjør også at den blå glitter eyelineren kommer til å poppe ekstra. Når jeg er fornøyd med eyelineren, legger jeg to lag av Urban Decay’s Heavy Metal liner over. Sørg for å la den tørke imellom lagene. Avslutt med et godt lag mascara og en nude lipgloss på leppene.

Hår

En messy hestehale er en favoritt hos meg, og den passer perfekt til denne looken, for å gjøre det mere rått. Start med å preppe håret med Curl Hold Spray, for å beskytte mot varmen fra krølltangen og gi hold til krøllene. Krøll deretter hele håret med Creative Curl Wand. Når krøllene har kjølt ned, grer jeg gjennom håret med Oval Dressing Brush, for å samle krøllene. Jeg tuperer røttene med Narrow Dressing Brush, for å gi masse volum. Saml håret løst i en lav hestehale med en gjennomsiktig strikk, snurr deretter en liten del med hår rundt strikken, for å skjule den. Fest med en hårnål på undersiden av hestehalen. Hvis du vil ha mere fylde, kan du dra lett i håret over strikken, til du får det volumet du ønsker. Tuper lett i hestehalen med Narrow Dressing Brush, og avslutt med Final Fix Hairspray.

Så er du klar til å gå inn i det nye året! Vi ønsker dere alle sammen en festlig kveld og et godt nyttår! Vi ses til flere beauty guides, giveaways, events og intervjuer i 2017! God kveld hilsen Rika, Trude, Emilie og hele ghd Scandinavia teamet.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar