Nyhet! Støtt Rosa Sløyfe med vår nye ghd Electric Pink kolleksjon

Nyhet! Støtt Rosa Sløyfe med vår nye ghd Electric Pink kolleksjon

ghd Electric Pink

Rosa Sløyfe med vores nye ghd Electric Pink kollektion

Rosa Sløyfe ghd Electric Pink

Takket være dere, har vi på verdensplan innsamlet 9.000.000£, som er donert til kampen mot kreft. Vi håper å runde 10.000.000£!  For hvert salg av Electric Pink limited edition, donerer vi 10€, til Rosa Sløyfe. Og 1€ for hver solgte Electric Pink hårstrikker.

ghd platinum® electric pink styler

Våres prisbelønnede platinum styler bruker en “safer-for-hair” temperatur, som leverer ultimate styling resultater med sunnere, sterkere og blankere hår. Alt i ett strøk! ghd platinum inneholder tri-Zone® teknologi, som fungerer raskt og effektivt til både å glatte og krølle håret ditt. Den limited edition styleren kommer i hot pink farge med flotte detaljer. Det følger med en matchende  varmebestandig veske. Finn den her til 2.299,-. €10 av salget doneres til Rosa Sløyfe.

ghd V® electric pink styler

Styleren’s keramiske plater glir lett gjennom håret, og passer til alle hårtyper. Den har en kul look, i matt hot pink. Den kommer i sin egen limited edition varmebestandig veske, perfekt til oppbevaring av styleren din. Ta den enkelt med på reise eller i fitnessenteret. Finn den her til 1.999,-. €10 av salget doneres til Rosa Sløyfe.

ghd air® electric pink hairdryer

Opplev en salong finish 2x raskere enn en alminnelig hårføner. Avansert ioniske teknologi reduserer krus og gir en enestående glans. Electric Pink hårføneren kommer i sort, med flotte rosa metalliske detaljer. Finn den her til 1.499,-. €10 av salget doneres til Rosa Sløyfe.

Vi håper du vil støtte budskapet og fortelle det videre. Finn hele Electric Pink serien hos utvalgte frisører og på våres webshop her. Husk vi har alltid GRATIS FRAKT på ghdhair.com.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar