NYHET! Nocturne Collection

NYHET! Nocturne Collection

I takt med sesongskiftet, utviskes grensen mellom natt og dag. Mørkets poetiske stemning, betyr at du kan skru opp dramatikken og leke med din look. Høsten er over oss, og det betyr selvfølgelig en ny AW 17 kolleksjon, som vi har gledet oss enormt mye til å vise dere. Vår nye Nocturne Collection og #InfiniteStyle kamapanje er en flott serie med dype lilla nyanser, som sender tankene mot høstens mange fester. Kolleksjonen er designet med stor respekt for sunnheten til ditt hår, og du kan derfor style håret ditt igjen og igjen, uten å være bekymret for om det blir skadet.

The Nocturne Collection består av 8 forskjellige stylers, blant annet en helt ny styler. Vår eksklusive Contour Styler er vår nye multitasker, som kan brukes til å gi håret mer tekstur, til å lage kule detaljer, og til å gi volum til håret. Bruk den alene eller sammen med den prisbelønnede platinum styler, som gir 50% færre knekte hårstrå og 20% mer glans. Styleren kommer i et gavesett med en lekker varmeresistent veske og to OPI neglelakker i matchende farger, for en glam look fra topp til tå.

Nocturne kolleksjonen inneholder også vår Soft Curl Tong, som enkelt lager spenstige store bølger, perfekt til både hverdag og fest. Med styleren følger det med et varmeresistent underlag, så du trygt kan legge styleren fra deg på bordet når du krøller håret ditt. Sist men ikke minst har vi vårt favoritt hårprodukt i en ny eksklusiv julekule, nemlig vår Advanced Split End Therapy, som styrker tuppene dine og etterlater håret glansfullt og mykt – så du er sikret flotte tupper.

The Nocturne Collection er limited edition, og du kan se hele kolleksjonen her. Perfekt til årets ønskeliste, eller hvis du bare gjerne vil unne deg noe godt til deg selv og ditt hår. The Nocturne Collection forhandles hos førende frisører og i vår webshop.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar