Nyhet – ghd Wanderlust hårføner

Nyhet – ghd Wanderlust hårføner

Dere har nok sett de fine og fargerike stylerne fra vår nye Wanderlust kolleksjon, men det er ikke alt! Vi har nemlig også en limited edition hårføner, som kommer i både normal størrelse og travel size. Les med nedenfor hvor vi ser litt nærmere på deres egenskaper og flotte design.

ghd Flight Wanderlust Travel

Den nye kolleksjonen er full av flotte farger, og denne Flight Travel hårføneren kommer i svart med lilla nebb og detaljer! Når du skal ut å reise trenger du ikke tenke på en hotelføner, hvis du har denne praktiske reise hårføneren. Den lille hårføneren på kun 422 g er kjempe praktisk å ha med på reise da den enkelt kan foldes sammen så den blir enda mindre, og det følger også med en matchende beskyttende pose, hvor du trygt kan oppbevare føneren din! Den har to hastighetsknapper og temperatur innstilling, så du kan få en perfekt blow-dry uansett hvor du er.

ghd Air Wanderlust

Air hårføneren er i normal størrelse og kommer også i svart med både nebb og detaljer i en flott lilla farge. Med sine 2100W er air føneren kraftigere enn andre hårfønere, så den føner derfor håret mye raskere. Den har også en avansert ionisk teknologi som gir et blankere og mykere resultat som varer lenger, så du trenger ikke bekymre deg for frizzy hår. Du kan justere både styrken og temperaturen på knappene som sitter på håndtaket, så du kan gjøre en mer presis styling. Den har også en cool shot knapp som gir kald luft, noe som er veldig praktisk for å sette frisyren ordentlig på plass.

Du finner Flight travel hårføneren til 799,- her og air hårføneren til 1499,- her. De finnes også hos utvalgte salonger. Finn frisør her.

Husk å del din hårstyling med #globalhairdays, så vi kan fortsette med å inspirere hverandre verden over!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar