NYHET! ghd Pink Blush collection

NYHET! ghd Pink Blush collection

Vi gjentar i år suksessen og lanserer en flott kolleksjon i samarbeide med Rosa Sløyfe. Hver gang dere kjøper en styler fra kolleksjonen, donerer vi €10 til Rosa Sløyfe i Norge og ved kjøp av den flotte Paddle Brush fra kolleksjonen, donerer vi €1. Gjennom de siste 13 årene, har vi hjulpet til med å samle inn over £10.000.000 til brystkreftforeninger verden over, med hjelp fra alle dere!

ghd Platinum pink blush styler

Vår prisvinnende styler har kommet i en flott limited edition pink blush farge. Styleren kan brukes til både å rette håret og til å lage flotte krøller. På grunn av den innovative tri-zone teknologien, etterlater den håret opp til 20% mere glansfult, sunnere og sterkere, etter kun ett enkelt strøk. Sammen med styleren får du en matchende varmebestandig veske, som gjør styleren lett å pakke sammen etter bruk! Finn den her til 1.999,-. Ved kjøp av denne styleren, doneres €10 av salget til Rosa Sløyfe.

ghd V pink blush styler

Den klassiske V styleren har også kommet i den flotte limited edition pink blush fargen. Med en avansert keramisk varmeteknologi og glatte plater, glir den lett igjennom alle hårtyper, og etterlater håret glatt og med en flott finish. Du får en fin matchende varmebestandig veske med på kjøpet. Finn den her til 1.599,-. Ved kjøp av denne styleren, doneres €10 av salget til Rosa Sløyfe.

ghd Air pink blush hairdryer

Det klassiske design har fått et lite pop of colour, i form av fine rosa detaljer og med en motor på 2100W tørker den håret på rekordtid, og etterlater det samtidig mykt og glansfult på grunn av dens ioniske teknologi.  Det følger med et nebb, så du kan style håret ditt med presisjon. Med på kjøpet får du også med en matchende oppbevaringspose til hårføneren din. Finn den her til 1.249,-. Ved kjøp av denne hårføneren, doneres €10 av salget til Rosa Sløyfe.

ghd pink blush paddle brush

Den populære hårbørsten har også fått en makeover, og har kommet i den flotte pink fargen. Børsten er super god til de fleste hårtyper, og er fantastisk til å gre langt hår, uten å gjøre det elektrisk. Bruk den evt. sammen med føneren din, for å få et flott, glatt hår eller gre håret tilbake i en sleek hestehale. Finn den her til 259,-. Ved kjøp av denne hårbørsten, doneres €1 av salget til Rosa Sløyfe.

Vi håper at du vil støtte kampen mot brystkreft, ved å kjøpe din neste styler fra pink blush kolleksjonen:). Finn hele kolleksjonen på vår webshop og hos utvalgte salonger.

2 Kommentarer

Skriv en kommentar