Nyhet – Få en gave med på kjøpet!

Nyhet – Få en gave med på kjøpet!

nyhet03nyhet02nyhet01

Vi har en helt spesiell nyhet, i februar og mars byr vi på flotte gaveesker og reisesett. Når du shopper utvalgte ghd stylere, får du med noe ekstra og flott – helt gratis! Les mer om hva som gjemmer seg i eskene, og hvor mye du sparer på hvert gavesett.

ghd ultimate travel gift set

I det nye reisesettet får du den prisvinnende ghd platinum styleren og en ghd flight travel hairdryer. Begge deler passer perfekt  til håndbagasjen! Denne reise hårføneren veier kun 400 g, og er derfor perfekt å ta med på reise, så du kan skape super flotte looks. Dette settet selges eksklusivt i februar og mars måned. Det selges så langt lageret rekker, så det gjelder å være raskt ute! Finn gaveesken her og hos utvalgte salonger. Finn frisør her.

Pris: Kun  2.399,-  Spar 549,-.

ghd platinum black styler + advanced split end therapy

Våres prisbelønnede latinum styler bruker en ́safer-for-hair heat ́, som gir et perfekt glatt hår med ett strøk. Denne rettetangen er ikke bare sunnere for håret, men den gir også en flott shine til håret. ghd platinum inneholder tri-Zone® teknologi, som fungerer raskt og effektivt til både å glatte og krølle håret ditt. Når du kjøper denne populære rettetangen, får du i tillegg med en Advanced Split End Therapy på kjøpet! Les mer om dette fantastiske produktet her. Denne gaveesken sikrer deg sunt og glansfult hår, og er perfekt for deg som trenger et ekstra boost til håret, eller bare ønsker et sunt og glansfult hår. Finn gaveesken her og hos utvalgte frisører. Finn frisør her.

Pris: Kun 2.199,-  Spar 399,-

ghd V gold max styler + advanced split end therapy

Denne styleren har bredere plater, og er derfor god å style tykkere og lengre hår. Med Max styleren er det mulig å glatte større partier eller oppnå store krøller og flotte bølger med mye volum. Her får du også med den fantastiske Advanced Split End Therapy, til en verdi av 399,- helt gratis! Finn gaveesken her og hos utvalgte frisører. Finn frisør her.

Pris: Kun 1.849,-  Spar 399,-

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar