Nyhet – ghd advanced split end therapy

Nyhet – ghd advanced split end therapy

ghd split end therapy

Vi starter det nye året med noe nytt til ditt hår. Vi har gledet oss til å lansere våres helt nye ghd advanced split end therapy! Produktet aktiveres av varmen fra din hårføner og styler. Den pleier ditt hår, forebygger slitasje og lukker splittet spisser. Ditt hår blir mer glatt, mykt og skinnende og det holder i opp til 10 hårvasker.

ghd advanced split end therapy inneholder rødalger som har beskyttende og reparerende egenskaper som forebygger slitasje. Den inneholder ett kompleks av aminosyrer og antioxidanter, blant annet fra den brasilianske Camu Camu frukt, Annatto frø og Acai bær. Alle bærene har ett høyt innhold av omega 3 fettsyrer, som er avgjørende for ett sunt hår, vitaminer B1, B2 & B3, som er kjent for å styrke håret og fremme hårvekst, og sist men ikke minst vitamin E, som kan forebygge, at håret knekker.

skjem bort ditt hår med å booste det i det nye år. Vi ser nærmere på produktet den kommende tid og vi er i full gang med å teste virkningen på kontoret, stay tuned for resultatet.

Finn den i våres web shop til 399,- eller hos din lokale frisør. Finn salong her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar