Nå er det ikke lenge til jul – hva skal du ønske deg?

Nå er det ikke lenge til jul – hva skal du ønske deg?

Mens vi fortsatt venter på at det første snøfnugget daler ned over oss og setter en ekstra «push» i julehumøret, kan vi passende tenke over hva vi håper gjemmer seg i pakkene med glinsende papir og silkebånd som venter under treet på julaften. Og hva er vel mer nærliggende enn å ønske seg en flott ny styler som sikrer at håret er på plass til de siste julebordene, eller kanskje til årets største fest – nyttårsaften? Vi har laget en stor juleønske-guide i tre forskjellige budsjett til deg som gjerne vil gå det nye år i møte med good hair days!

Den store gave

Platinum nocturne styler gift set (pris: 2.499,-)
Style, style og style igjen med vår kjente og prisbelønnede platinum styler som i denne julen kommer i flott dyplilla nocturne-design. Denne skal nok lede tankene dine mot en festlig natt når du skal gjøre deg klar til nyttår. Men skynd deg! Den er i limited edition. Platinum Styleren gir deg 50% mindre slitasje enn andre stylere, og gir deg samtidig 20% mer glans så du er klar til å innta julens fester med hår som skinner om kapp med stjernene. Utover dette har denne styleren 2 x mer fargeintegritet enn den styler som jobber på 230 grader, slik at den sliter mindre på din hårfarge. Dette gavesettet står i hvert fall høyt på ønskelisten hos mange av oss i ghd – stylingmulighetene er uendelige, jernet er av premium kvalitet og designet er fantastisk. Med styleren kommer det en varmebeskyttende veske, så du kan oppbevare den sikkert. Utover dette følger det også med to flotte OPI neglelakker i fargene «Happy Anniversary» og «Black Cherry Chutney», så du også er sikret fine negler inn i det nye året!

Contour professional crimper (pris: 1.499,-)
Vær med på trenden, kast deg ut i noe nytt og skriv vår limited edition contour professional crimper på ønskelisten. Du vil ikke angre! Contour er vårt nyeste tilskudd i familien – en profesjonelt kreppetang som kan brukes på uendelige måter. Bruk den til å skape volum i håret ved å kreppe det innerste håret, bruk den til å skapa tekstur ved å kreppe «tilfeldige» seksjoner, eller bruk den til å lage kule detaljer. Listen er lang! Det fantastiske med denne kreppetangen er at «taggene» er myke, slik at det kreppede håret blir mer «contoured» enn hardt kreppet. Med denne på ønskelisten er du sikker på å ta stylingen din til et nytt nivå!

Den mellomstore gave

Ultimate brush set (pris: 699.00,-)
Hold lokkene i sjakk med vårt flotte børstesett! Dette settet har alt, og hver børste er utviklet med profesjonelle stylister – og brukes på mange salonger over hele landet. Dette settet tar hvilken som helst styling til et høyere nivå, og gir deg en eksklusiv «frisørsalong-følelse» hjemme. Bruk vår Paddle Brush til å lage en «blow out» som vil få alle til å kaste lange blikk etter håret ditt eller bruk Tail Comb til å skape volum med tupering. Creamic Vented Brush har et børstehode som tar imot varme fra hårføneren, og som er super når din «blow out» skal ha ekstra fall og hold. Med i settet følger det også med to hårklemmer som er fantastiske til å dele håret opp i seksjoner, så håret blir enklere å style. Det følger også med en flott veske som er perfekt til å oppbevare hårtilbehør i. Dette er, som navnet også antyder, det ultimate hårbørste-sett – og vi vil ikke ha noe i mot å finne dette under treet!

Smooth & Finish Gift Set (pris: 699.00,-)
La håret ditt stråle av sunnhet og overskudd i julen, med vårt Smooth & Finish gavesett som glammer deg opp så lett som ingenting. Som du kanskje har lest i vårt innlegg om viktigheten av å forberede ditt hår før styling, så vet du pgså at en god varmebeskyttende spray er alfa omega for ditt hårs sunnhet. Derfor har dette settet selvfølgelig Heat Protect Spray som beskytter håret ditt mot varme og slitasje, samt Smoot & Finish Serum som sørger for at tuppene dine ser sunne og skinnende ut. Disse produktene er med på å få håret ditt til å stråle av overskudd, men det best er nesten deres enormt lekre duft. Når lanserer ghd en parfyme spør vi bare! For å sette prikken over i´en får du også med vår bestselgende Paddle Brush som holder styr på lokkene, og som samtidig respekterer ditt hårs sunnhet. Til å holde styr på hele herligheten får du vår copper deluxe veske, så sett bare et ekstra stort kryss ved dette gavesettet på ønskelisten!

Den lille gave

Advanced Split End Theraphy nocturne bauble (pris: 299,-)
Dette er et absolutt must-have produkt hos alle oss på bloggen. Denne hårkuren er out of this world og kan gjenopplive de mest slitte og triste lokker – uansett hårtype. Kursen virker ved å gi eksklusiv næring til håret ditt, og simpelthen binne de splittede spissene sammen igjen. Resultatet? Hår som ser flott, sunt og skinnende ut, som ved et trylleslag! Det beste er at effekten holder i opp til 10 hårvasker, så én hårkur goes a long way! Advanced Split End Therapy kommer denne julen i den flotteste lilla julekule, så hold øynene oppe og ta en ekstra kikk på juletreets pynt i år. Denne julekulen er også ideell hvis du mangler den siste adventsgaven. Hint, hint julenisse 😉

eGift card (mellom 250-2.000 kr)
Er du blitt fristet av ale og kan slett ikke velge? Da er det kanskje et gavekort du skal ønske deg. Det gode ved gavekortet er at det er en gave som passer til et hvert budsjett, og at du kan bruke det på akkurat det du aller helst ønsker deg – online! Med denne gaven under treet er du kun et klikk vekke fra å få dine hårdrømmer til å gå i oppfyllelse!

Vi håper at du er blitt inspirert til din ønskeliste og er kommet litt i julestemning. Hold øye med bloggen for flere tips og guider.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar