#MostWanted ghd julevent Copper Luxe

#MostWanted ghd julevent Copper Luxe

Våres skjønne gjester hadde ingen anelse om hvor de skulle, da vi stod klare med flotte hvite limousiner inne i byen. Med mini champagner i hånden, ble de kjørt av sted til våres secret location! Snart skimtet vi det flotte Kurhotel Skodsborg og vi var fremme på våres destinasjon. Det fantastiske personale stod klare til å by oss velkommen, med cocktails, kanapéer og ild i peisen.

Etter en presentasjon av våres nye juleserie Copper Luxe, viste hårstylist Kasper en kul look på Trude – glam waves med kant! Med hele Copper Luxe serien, hører det jo også en julekampagne til. I år heter den #MostWanted, og er grunnen til  at vi har mugshot wall bilder, fordi «BREAK THE RULES, NOT YOUR HAIR!» Uansett hva du roter deg ut i, så er det viktig å alltid passe på håret ditt! Med Copper Luxe serien kan du få KILLER CURLS, SMOOTH CRIMINAL HAIR og SWAGGER WAVES.

Til eventet hadde vi helt spesielt teamet opp med den dyktige smykkedesigneren Charlotte Christina Larsen, som har smykkebrandet facon facon. Når Charlotte ikke reiser frem og tilbake til New York, er hun her i København og lager de kuleste smykkene! Charlotte hadde til denne dagen, designet et super flott halskjede i rodinert sølv. Våres gjester kunne deretter selv velge om de ville ha deres initialer, en bokstav eller et tall banket i, som har en helt spesiell betydning for dem. Hvis du har lyst på å få ditt eget halskjede, kan du alltid kontakte Charlotte.

I mens koste vi oss med lekre kanapéer og kaker i Kurhotel Skodsborgs eksklusive lobby. Det er virkelig et sted jeg gjerne vil besøke igjen! Rett ut til vannet, rolige omgivelser og så søtt personale. Inne i den tilstøtende lounge, hadde vi satt opp en kul mugshot wall, hvor vi kunne ta noen «bad girl» mugshots med instax polariodkameraer.  Vi hadde også en «tattoo shop» hvor man kunne påfører fake tattoos, for en ekstra «bad girl» look. Det var rett og slett en fantastisk kveld! Vi takker alle våres samarbeidspartnere og de fantastiske bloggerene og YouTubere som var med til å gjøre eventet helt magisk! Husk selv å ønske deg en #MostWanted julegave her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar