Mitt hår skal på ferie og tar med seg…

Mitt hår skal på ferie og tar med seg…

g32

Selv om du skal på ferie trenger du ikke la skjønnhets rutinene ligge igjen hjemme. Enten du skal på sol- eller storby ferie, litt skjønnhets produkter må du ha med på reisen. Hvilke produkter du trenger avhenger selvfølgelig av om du skal på strand ferie eller om du skal til en storby. Men det er lurt å pakke smart og heller ikke ha med seg alt for mye. Vi vil ikke ha overvekt allerede før reisen har startet.

Hvis du har planlagt en strandferie til varmere strøk har vi flere produkter som absolutt er verdt å ha med seg. Vi vet alle sammen at håret er mye utsatt for sol og saltvann, når vi er på ferie. Det vil derfor være smart å ha med seg et produkt som gir håret ekstra pleie. Her er split end therapy et perfekt ferie produkt. Det hjelper deg med å holde håret krusefritt, blankt og mykt. Produktet aktiveres av varmen fra din hårføner og styler. Den pleier ditt hår, forebygger slitasje og lukker splittet spisser. Håret ditt blir mer glatt, mykt og skinnende og det holder i opp til 10 hårvasker.

Etter en lang dag på stranden med rufsete hår vil man gjerne freshe seg opp til kvelden og gjerne med flotte krøller i håret. Men som regel holder krøllene veldig dårlig i så fuktig klima, så de vil allerede ha falt ut før du rekker gå ut. Her er curl hold spray en redning! Spray hele håret før du går over med krølltangen, så holder krøllene bedre. Et tips er også at vælge et mindre krøllejern eller stav, da mindre krøller holder bedre til dette klima. Velg f.eks. creative curl wand eller classic curl tong.

Ikke glem final fix hairspray, det er et must for å gi hold til håret. Hvis håret ditt er krusete og tørt kan du gå over med Azores rettetang for å glatte ut håret. For å gjøre håret enda blankere kan du ta et pump med smooth & finish serum, gni det godt sammen med hendene før du klemmer det inn i håret.

Hvilke produkter kan du ikke klare deg uten på ferie? 🙂

Husk også å delta i våres store reisekonkurranse, om et gavekort på 15.000,- !

TRYKK HER FOR Å KOMME VIDERE TIL REISEKONKURRANSEN.

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar