Mitt skjønnhetstips: Mix din egen krøllekrem

Mitt skjønnhetstips: Mix din egen krøllekrem

Hvis du som meg har krøllete – til tider frizzy hår – så er krøllekrem en hit til å avslutte din styling med. Jeg har funnet ut av, at hvis du blander ghd’s Straight & Tame Cream sammen med ghd’s Smooth & Finish Serum, får du den perfekte hårkrem til dine spisser!

Jeg mixer ett par pump av hver, varmer det mellom hendene mine og klemmer det inn i mine spisser og i lengden. Det samler alle de krusete totter og gir glans, uten å gjøre det fett. En ekstra bonus er at det lukter godt,  jeg får alltid komplimenter over hvor godt håret mitt lukter :).

Selvom jeg har krøller naturlig, liker jeg godt å fremheve dem med min favoritt styler fra ghd Curve, som heter creative curl wand. Det kommer snart en guide.

Det har jeg brukt:

2 Kommentarer
  • […] etter håret er fønet, er et blankt, mykt og letthåndterlig hår. Akkurat som Emilie liker å blande sin egen krøllekrem, så tar jeg ofte Straight & Tame Cream i vesken, for å raskt kunne tilføre kremen på […]

  • […] Hvis du blander Smooth and Finish Serum med Straight & Tame Cream, får du en fantastisk hårkrem. Den samler og definerer lokkene dine. Det er faktisk Emilie’s favoritt kombinasjon, som du kan lese mere om her. […]

Skriv en kommentar