Min ghd Look – Sandra Willer’s guide til beachy messy waves

Min ghd Look – Sandra Willer’s guide til beachy messy waves

Skjønne Sandra har kommet forbi våres Beauty Studio og laget en guide, så du kan få like så glam krøller som henne! For ikke så lenge siden var vi til Sandra’s blog relaunch, vi feiret at hun har blitt selvstendig og har fått den fineste rosa blogg! Her kan du følge med i hennes liv og se lekre outfits, få skjønnhets tips, oppleve eksotiske reisemål og se bilder fra events.

Hvilken styler fra ghd Curve er din favoritt & hvorfor?

“Jeg liker godt Classic Wave Wand, den lager ett litt mere beachy messy look, i stedet for de pene krøller. Formen er ganske annerledes enn de andre wands jeg har sett. Den er enkel å bruke, det er bare å snurre håret rundt wand’en. Før jeg går i gang, sprayer jeg håret med Curl Hold Spray,som beskytter mot varmen og får krøllene til å holde bedre. Hvis det skal gå fort, tar jeg noen store seksjoner og fokusere mere på spissene. Hvis jeg har tid, så deler jeg inn håret i mindre seksjoner, og snurrer hårtotten hele veien rundt staven og holder den i 8-10 sekunder. Deretter lar jeg håret kjøle, før jeg drar fingrene lett igjennom det.

Det har Sandra brukt:

Vi drømmer tilbake til solskinn og sommer, når vi ser de beachy waves Sandra!

Vi har stilt Sandra 10 beauty spørsmål, se snart med og hør hvem hun har «hair envy» over, om hun har hatt en crazy hår periode og hva hennes hyppigste overspringshandling er.

 

1Kommentar
  • Jim

    2. februar 2016 at 21:14 Svar

    As an expensive romance, not all are able to afford undergoing surgery Getting Deployment Rings.

Skriv en kommentar