Mine Copper Luxe favoritter

Mine Copper Luxe favoritter

copper luxe, rejsehårfønner, smink, rettetang, ghd, bronzer the body shop øjenskygge, platinum kobber, by sweierz

Julen nærmer seg med storm skritt! Om litt over en måned er det tid for å samles rundt juletreet, og hygge seg med sine kjære :). Derfor har jeg funnet frem noen av mine beauty favoritter, som kanskje kan inspirere deg til hva du skal ønske deg til jul, eller hvad du kanskje skal shoppe i gave.

1. Copper Luxe platinum

Jeg er i forveien veldig begeistret for platinum styleren, og den blir enda finere i denne flotte kobberfargen! Selve platene glimter også med kobber – den oser bare av luksus! Hvis du vil vite hvorfor platinum styleren er så god, så kan du lese våres innlegg om det her: 8 ting du skal vite om ghd’s nyeste platinum styler . Til denne limited edition utgaven, får du både en varmebestandig veske og 2 flotte neglelakker fra NAILS INC. Finn den her.

2. Øyenskygge palette

Kobber og jordfarger kler de fleste, og jeg har falt for The Body Shops nye øyenskygge palette. Den heter Down To Earth – Go For Gold. Den inneholder 4 flotte nyanser, så du kan skape den perfekte look til julens fester.

3.  Bronzer

Nå som vinteren for alvor er i gang, har man bruk for litt farge! Jeg bruker bronzer til å gi ansiktet mitt glød, og denne utgaven fra Sephora – Trip to Haiti har den helt riktige nyanse. Bruk litt i tinningene og under kinnbenene. Du ser bare litt friskere ut med litt glow!

4. Lipgloss

På leppene er jeg glad i bySWIERCZ No. 704. En lett og fin lipgloss, en flott rødlig bronze nyanse med litt glitter. Den komplimenterer øyenskyggen min godt, og passer til festlige tider. De lager også noen fantastiske pensler! Du kan se min favoritt oppe til høyre. Den bruker jeg til å legge min foundation og den gjør det perfekt.

5. Flight travel hairdryer copper luxe gift set

Denne lille hårføneren er genial! Den kan klappes sammen og puttes i den medfølgende posen, så den nesten ikke fyller noe. Endelig en god hårføner man kan ha med på reiser, til trening eller sleepovers. Den er virkelig et must på ønskelisten! Finn den her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar