Mine 5 rosa favoritter

Mine 5 rosa favoritter

ghd pink

Jeg er sikker på at mange kvinner elsker rosa! Den fine fargen finnes i mange nyanser og avskygninger. Alt fra hot pink til støvet gammelrosa, til sart baby rosa og helt over til violet rosa. Jeg har funnet 5 av mine favoritter frem – alle i rosa!

1.  Inspiration Journal

Jeg elsker notesbøker, blogger og «to-do» lister! Her har jeg funnet en fin en i rosa :). Her skriver jeg mdr. mål ned, hvad jeg gjerne vil bli bedre til og hva jeg er takknemlig for. Jeg ser i den hver morgen, og det gjør at jeg er fokusert og husker på alt det positive i hverdagen.

2. Instax Kamera

Hvor retro og cute er det ikke? Er så glad for mitt lyse rosa instax kamera, som tar polaroid bilder. Et klikk og litt etter har du bildet i hånden! Det er perfekt til å fange morsomme øyeblikk til fester, å ha med på ferie og ikke minst ta tullete selfier.

3. Platinum Electric Pink

Jeg bruker både min styler til å glatte håret med og til å lage myke krøller. Den Electric Pink limited edition utgaven er ikke bare flott, den støtter også et godt formål! Ved hver solgte styler eller hårføner, donerer ghd nemlig €10, til Rosa Sløyfe.

4. Neglelakk NO. oo4

Denne lakken er bare så flott på! Den har den helt riktige rosa farge og med to lag på neglene er du klar til fest. Lakken er fra det danske merket BySwiercz, og alt overskuddet fra salget av deres rosa produkter, går i denne måned til «Støt Brysterne».

5. Blonde BH

Jeg elsker blonder og har funnet meg en super fin en! Den er i en flott støvet rosa nyanse. Jeg bruker den f.eks under en skjorte, hvor blondene kan titte litt frem, eller under en utringet kjole. Jeg har blitt så glad for den, at jeg også har kjøpt den i sort :).

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar