Med på photo shoot – Hår og makeup look

Med på photo shoot – Hår og makeup look

Tidligere i sommer skulle Schulz By Crowd skyte nye lookbook og kampanje bilder og jeg var igjen så heldig å få gjøre hår og makeup. Det var masse antrekk som skulle fotograferes så det ble en lang dag, både ute på location og i studio. Det ble så mange bra bilder, så jeg er super spent på å se det ferdige resultatet!

Vi møtte opp i fotostudioet kl. 08.00 og jeg gikk deretter i gang med å legge makeup på Julie, som var våres flotte modell. Huden skulle stå i fokus, så jeg gjorde derfor en jevn, naturlig og glødende hud. Julie har en fantastisk fin hud, så jeg hadde et godt utgangspunkt. Siden det var huden som skulle stå i fokus, la jeg kun på mascara og på øyelokkene la jeg på en naturlig beige tonet skygge, for å jevne ut lokket. Leppene skulle være naturlig nude, så der brukte jeg en smule foundation som jeg dabbet lett på og deretter avsluttet med en lys gloss. Julie har naturlige og fine krøller i håret, men til denne shooten skulle det være rett, så jeg rettet det helt glatt med platinum styler. Før jeg gikk i gang sprayet jeg Heat Protect Spray i helt håret, for å beskytte håret mot varmen fra styleren. Til slutt sprayet jeg litt Final Fix Hairspray enkelte steder for å legge ned små hår.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar