Martine Kristine om lykke, grått hår og hudpleie rutiner

Martine Kristine om lykke, grått hår og hudpleie rutiner

turqliner3

Martine er en beauty blogger med stor passion for makeup. Hennes blogg har vært nominert til årets skjønnhets blogg i Vixen blog awards  flere ganger og vi kan godt forstå hvorfor. På bloggen hennes kan du se alt fra flotte fargerike makeup looks og youtube videoer til gode beauty tips. Du kan sjekke ut bloggen hennes her.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Det første jeg gjør om morgenen er å gå rett på min hudpleie rutine og drikke et stort glass vann! Beste følelsen å starte dagen helt fresh.

Hva er det beste beauty rådet du har fått?

Jeg har alltid sagt, det enkleste er ofte det beste. Men det må være det store gode, god hudpleie rutiner og produkter som passer til din hudtype.

Hvem er din beauty hero?

Det må være en blanding av Jaclyn Hill og Linda Hallberg, Begge har vært en utrolig stor inspirasjon i mange år med sine stiler og personligheter.

Hvem har du “hair envy” over?

En jente jeg oppdaget på Instagram for ikke så lenge siden – Hun heter @Emilyrosehannon.
Fineste hvite håret jeg har sett på lenge. En envy jeg tror mange mørkhårede har til lyse jenter 🙂 Så må det også være alle som har det fine skulderkorte håret ala Kylie Jenner.

Hva er lykke for deg?

Trygghet, resultater etter hardt arbeid, være sammen med alle mine kjære og bare ta seg tid til å tenke og ikke minst sette pris på alt det flotte man har
i livet sitt.

Hvilken look eller frisyre vil du gjerne prøve?

Det må være den store granny trenden. Grått hår, eventuelt hvitt!

Hva er ditt yndlingssted i Norge?

Hjemme i Vesterålen <3

Har du hatt en crazy hår periode?

Huff, for endel år siden fikk jeg en crazy ide om at jeg ville ha hvitt/lyse grått hår. Det endte opp med å bli gult med grått shimmer og striper i seg på toppen med sort underhår. Det gikk en uke med lue og en rotete topp før jeg farget over alt og ga opp det prosjektet, hehe!

Når hadde du ditt siste «wow-øyeblikk»?

Jeg har hatt mange, men det er ett som virkelig sitter i meg. Det er da jeg fikk oppleve å bli tante til en liten gutt som kom alt for tidlig til verden. Den opplevelsen å få se hans kamp om livet og den utviklingen man normalt ikke ser siden dem er i magen.

Hva er din «go-to-beauty look» på en date eller en fest?

Fine løse krøller, en god dose mer highlight enn vanlig, løsvipper og en variasjon av bold lips eller nude/rosa.

Hva er din yndlingssang for tiden?

Min yndlingssang for tiden er Jess Glynn – Take me home

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar