Løsningen på dine hårproblemer

Løsningen på dine hårproblemer

Vi elsker å få spørsmål fra dere! Her er noen av de hårproblemene vi ofte blir spurt om. Kanskje er det noen du selv opplever? Er håret ditt alltid fett, eller kan du bare ikke få det volumet du alltid har ønsket deg? Les med når vi gir deg svarene på dine hårproblemer!

Fett hår

Vi kjenner godt til det. Uansett hvor ofte man vasker håret fortsetter det med å føles tungt og fett. Det kan skyldes at det har opphopet seg masse rester av de hårproduktene du bruker daglig. Når det sitter rester av hårprodukter i håret, kan det være med på å tynge det og få det til å se fett ut, selvom det er helt nyvasket. For å bli kvitt problemet, må du gi håret ditt en detox. Det kan du blant annet gjøre ved hjelp av en rensende sjampo, som er beregnet til å fjerne alle rester av hårprodukter i håret. Få veiledning hos frisøren din til den sjampoen som kan gjøre detox på nettopp din hårtype. Les også vårt innlegg om 5 måter til å forhindre fett hår.

Splittede spisser

Når håret først begynner å splitte seg, tenker du sikkert at det ikke er noen vei tilbake, og de splittede spissene må klippes av. Du kan dog bruke Advanced Split End Therapy til å samle dine splittede spisser! Det høres helt magisk ut, og det føles nesten sånn også. Med sine mange aktive ingredienser, reparerer den håret, pleier det i dybden og lukker splittede spisser i opp til 10 hårvasker. Den er også god å bruke som forebyggende hårkur, og imellom dine frisørbesøk.

Manglende volum

Hvis du har et fint skandinavisk hår, kjenner du kanskje til frustrasjonen over å ikke få det volumet du helst kunne tenke deg. Det finnes heldigvis noen gode hårprodukter du kan bruke som vil gi deg god og holdbar volum. Hvis du ønsker å gi håret volum ved røttene kan du bruke vår Root Lift Spray, som kan brukes i både tørt og vått hår, og deretter jobbes inn med hårføneren for det beste resultatet. Et annet produkt som vil gi deg mer «all over» volum er Total Volume Foam, som du f.eks. kan bruke i håndkletørt hår før du tørker det med føneren. Flatt og tungt «andredags-hår» kan du fort gi litt volum og tekstur med en tørrsjampo, som samtidig vil absorbere overflødig olje fra hodebunnen.

Frizz

Olje, serum og hårkrem kan være en kjempe god måte å bekjempe frizz. Ønsker du f.eks. å glatte håret ditt, og få et glatt og skinnede resultat, er vår Straight & Tame Cream et «must have» til deg med tykt og frizzy hår. Hvis du har et finere hår, er Straight & Smooth Spray produktet for deg! Begge produktene gir et holdbart resultat og minimere krusete hår. Bruk dem sammen med Platinum styleren, som vil etterlate lokkene dine med opp til 20% mere glansfult hår.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar