Løp ut å få rosa hår som Camilla Pihl

Løp ut å få rosa hår som Camilla Pihl

Blogger og it – jente Camilla Pihl er på Elle coveret denne måneden og vi elsker denne looken med rosa hår! Camilla er kjent for sin gode stil og hun ser alltid like fresh ut og vi er super fan av hennes flotte og naturlige look når det kommer til både hår og makeup. Bloggeren har også vært å se i årets Skal vi danse. Er det noe denne dama ikke kan?

I oktober handler det om å skape oppmerksomhet rundt brystkreft og brystkreft forskning. Måneden blir markert med en rosa sløyfe og i år har Camilla Pihl fått æren av å designe årets rosa sløyfe, hvor alle inntektene går til brystkreft forskning.

Sammen med sløyfen har hun også designet en flott veskepynt i samme rosa skinn som sløyfen. Sløyfen har et lite gullhjerte som representerer kjærlighet og solidaritet. I hele oktober kan de kjøpes på Lindex, Vitus Apotek, Mester Grønn, Kid Interiør og hos kreftforeningens nettsider.

Camilla forteller: «Jeg har valgt å designe årets Rosa Sløyfe i skinn. De som er så uheldige å bli rammet av brystkreft må forberede seg på sitt livs viktigste kamp. Jeg vil at årets Rosa Sløyfe-pin skal symbolisere styrke, den indre krigeren i deg, og mot. Samtidig har jeg valgt å bruke et gullhjerte i sløyfen for å symbolisere kjærlighet, og støtte til de som er rammet.»

For hvert salg av ghd’s Electric Pink limited edition, donerer vi 10€, til Rosa Sløyfe. Og 1€ for hver solgte Electric Pink hårstrikker.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar