Leandra om pariserfletter, drømmer og oransje hår!

Leandra om pariserfletter, drømmer og oransje hår!

Leandra er en motebevisst jente på 18 år som har en stor lidenskap for blogging. På bloggen hennes kan du lese om blant annet mote, skjønnhet og fotografi. Du kan sjekke den ut her.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Merkelig nok er det første jeg gjør om morgenen, å skrive ned drømmene mine. Om jeg husker dem da. Jeg har et veldig langt notat på iPhonen hvor jeg har skrevet ned drømmene mine i over et år. Utrolig morsomt å lese gjennom senere på dagen når jeg gjerne har glemt hva jeg drømte. Anbefaler alle å prøve det ut!

Hva er det beste beauty rådet du har fått?

Det beste beauty rådet jeg har fått er å bruke mandelolje til hud og hår. Jeg har brukt det til å fjerne sminke i over fem år, og det er ingenting som etterlater huden min sunnere og mykere. Den er også fantastisk å ha i håret over natten som en hårkur. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten mandeloljen min.

Hvem er din beauty hero?

Jeg har en veninne som heter Veronica som er utrolig flink til å sminke meg, så hun er min beauty hero.

Hvem har du “hair envy” over?

Huff, alle veninnene mine. Jeg er obsessed med hår, og tar i håret til alle veninnene mine hele tiden. Men om jeg må velge én, Eirin Kristiansen kanskje. Håret hennes ser alltid bra ut.

Hva er lykke for deg?

Lykke for meg er å føle meg fantastisk på innsiden og utsiden, og å ha lange gode samtaler med mennesker jeg er glad i.

Hvis du har 5-10 minutter å ordne håret?

To pariserfletter er alltid safe.

Hva er ditt yndlingssted i Norge?

Landstedet mitt på Askøy. Rett ved havet, blant masse blåbærbusker og masse barndomsminner. Er ingen sted jeg trives bedre enn på hytten med familien en solskinnsdag.

Har du hatt en crazy hår periode?

Dette er det ikke mange som vet, men jeg hadde en periode i 5-6 klasse hvor jeg hadde gult/oransje hår. Hjemmebleking vet du. Slo ikke helt an det. Tror ikke det eksisterer noen bilder fra den perioden lengre…

Når hadde du ditt siste «wow-øyeblikk»?

Da jeg så Teyana Taylor i musikkvideoen til Fade av Kanye West. At det går an å se så ufattelig bra ut og kunne danse og bevege seg som en gudinne, skulle søren meg ikke vært lov.

Hva er din «go-to-beauty look» på en date eller en fest?

Rettet hår, midtskill og naturlige farger i sminkeveien, og selvsagt litt ekstra highlighting. Høres kanskje kjedelig ut, men det enkle er ofte det beste. Det siste jeg vil er å pøve noe «bold,» føle meg ukomfortabel og angre.

Hva er din yndlingssang for tiden?

Vet du, i det siste har jeg hørt mye på latinamerikansk musikk. Jeg ble helt hektet da jeg begynte på andre sesong av Narcos, og nå har jeg en spilleliste på Tidal med deilige latino-rytmer jeg finner i serien. Favoritten er kanskje introsangen, Tuyo av Rodrigo Amarante. Den er så nydelig at jeg har lært meg hele teksten uten å forstå halvparten av det jeg synger.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar