ghd x Lala Berlin show AW17 – Hår & Makeup

ghd x Lala Berlin show AW17 – Hår & Makeup

I forrige uke gikk Lala Berlin show AW17 av stabelen i København. Showet ble holdt i Nikolaj kunsthall, hvor du omringes av flotte og karakteristiske rammer. Kolleksjonen til designeren, Leyla Piedayesh, inneholdt blant annet smale, stripete bukser i rødt, grønt og sort, myke blazere i skarpe snitt, og lange kjoler med blondekanter.

Vi var med backstage hvor modellene fikk ordnet super flott hår og makeup. Key makeup artist, Nicci Welsh, og hennes team stod for den kule makeupen for MAC. Modellenes hår ble stylet av våres dyktige hårstylister fra ghd.

Modellenes look var et litt undone hår og en punk aktig makeup. Makeupen bestod av en matt og intens svart gelliner på øyelokket, med harde rammer. Resten av sminken var veldig naturlig, da fokuset var på modellenes «rebel eyes».

Håret ble først sprayet med en prep mist og ble deretter fønet med ghd air. Krøllene skulle være veldig naturlige, og begynte rett nedenfor ørene. Håret fra skillen og ned til ørene var helt rett, og det samme var siste delen på hårtuppene. De naturlige krøllene ble laget med Soft Curl Tong, imens Platinum styleren ble brukt på den nederste delen av håret, så det ble et mer naturlig fall i håret, istedenfor de pene krøllene.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar