Krøllstav vs. krølltang

Krøllstav vs. krølltang

Krøllstav vs. Krølltang

Når det kommer til krølltenger så finnes det mange forskjellige typer og størrelser. Vi har både krølltenger og krøllstaver. Vi får mange spørsmål om hvilken som passer best til hvilken type hår. Det kommer veldig an på hvilken type look du liker og om du har kort, langt, kraftig eller fint hår. Les med når vi guider deg gjennom våres ghd Curve serie.

Krølltenger

Vi har to slags krølltenger. En classic tong som er 26mm i diameter og en classic soft tong, som er 32 mm i diameter. Begge krølltengene våres har nebb og er super enkel å bruke. Nebbet er praktisk i det at du snurrer en del med hår rundt staven, og lukker nebbet for å holde på håret imens det varmer. Men det er ikke alle som bruker nebbet. Du kan også bruke den uten å åpne nebbet. Da fungerer den mere som en krøllstav.

Classic tong gir fine elegante krøller, mens soft curl tong gir store Hollywood krøller. Hvis du synes at håret ditt ikke tar så godt imot krøller, anbefaler vi deg å bruke classic tong, da mindre krøller bedre holder formen sin. Har du kraftig eller langt hår anbefaler vi soft curl tong, som gir håret ditt bouncy og voluminøse krøller. Se de to forskellige looks som de to krølltengene lager her.

Krøllstaver

Så kommer vi til våres to forskjellige krøllstaver. Jeg bruker selv både creative curl wand og classic wave wand, når jeg krøller håret mitt. Jeg synes de gir kjempe fine krøller. Classic wave wand gir naturlige bølger og er perfekt å bruke for å få beach hair looken! Du kan også bruke den til å lage en red carpet look. Etter du har bølget håret ditt med classic wave wand, grer du det igjennom med Oval Brush, som er laget av villsvinhår og samler spissene med Smooth & Finish Serum. Da får du en glam wavy look. Classic wave wand, er best hvis du har litt lengde på håret ditt.

Creative curl wand er som navnet antyder, super god til å være kreativ med! Du kan både lage klassiske krøller, bølger eller gi spissene dine en lille twist. Se Emilies test av begge krøllstavene våres her. Creative curl wand passer til både fint, kraftig, kort og langt hår.

Jeg mener det er litt smakssak og vane, hvilke av disse to typer man best kan like. Jeg synes selv det er vanskelig å velge ut en favoritt. Derfor skifter jeg litt i mellom soft curl tong  og creative curl wand, alt etter hvilket look jeg vil ha. Det beste er å teste en av hver og så se hvilken du synes fungerer best på deg.

Hva liker du best å bruke, krøllstav eller krølltang?

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar