Konfirmasjons hår – Naturlige krøller med rosetter

Konfirmasjons hår – Naturlige krøller med rosetter

Du kan se vår tidligere guide til en elegant hestehale her, og voluminøs flette her. Vi har enda en hårguide til deg som trenger litt inspirasjon til din kommende konfirmasjon, og denne frisyren passer deg som liker å ha håret løst, men som samtidig vil gjøre noe litt ekstra, i tillegg til krøllene!

Sånn gjør du:

Start med å preppe håret med Curl Hold Spray, før du går i gang med å krølle håret med Creative Curl Wand. Denne krøllstaven gir et super fint fall i håret og lager  så fine, naturlige krøller! Når alt håret er krøllet, lar du krøllene kjøle helt ned, før du begynner å røre ved de. Det vil både gi flottere krøller og de vil holde seg bedre.

Ta en del med på den ene siden, og tvinn håret bakover. Deretter snurrer du den tvinnede delen med hår rundt i en sirkel, til det blir en liten knopp og fester med et par hårnåler. Gjør det samme på den andre siden, før du tar en seksjon med hår bak, hvor du gjør akkurat det samme som du gjorde på begge sidene.

Krøllene kan du gre lett igjennom med fingrene, før du avslutter med å fiksere frisyren med Final Fix Hairspray. Ønsker du mer shine til frisyren, er Final Shine Spray perfekt å avslutte med, for et mer skinnende og glansfult hår. Denne søte frisyren vil passe perfekt til blant annet en sommerlig blonde kjole, med et par flotte øredobber og en frisk og glødende makeup!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar