Julebord makeup og hår – Burgunder nyanser og glam krøller

Julebord makeup og hår – Burgunder nyanser og glam krøller

Nå som det er sesong for julebord vil vi gjerne pynte oss litt ekstra og se litt ekstra fine ut. Da innebærer det ofte at man vil kjøre på med en litt annen makeup enn hva man vanligvis pleier. Denne looken jeg valgte på Amanda har jeg lagt mest fokus på en flott og glødende hud. Jeg valgte også å ha fokus på øynene, da mørke lepper krever mer vedlikehold og det vil man helst ikke tenke på hele tiden når man er på julebord.

Jeg startet først med å legge foundation og concealer, så huden ble jevn og fin. For å gi farge og glød til huden, så la jeg bronzer i kinn og i tinningene og highlightet kinnbenene, neseryggen og amorbuen. Jeg la også en rosa tonet blush på eplekinnene. Brynene fylte jeg lett inn, før jeg gikk over til øyenskyggen. Jeg valgte en burgunder rød skygge for å fremheve Amanda sine blå øyne og la sort eyeliner både på øvre og nedre vippekant, for å få et litt mer intenst blikk. Leppene ville jeg som sagt holde nøytrale, så jeg la en nude farget leppestift med en lyse rosa gloss over. Et tips til å få sminken til å holde hele julefesten, er å spraye 2-3 sprays med en makeup setting spray. Min favoritt her er Urban Decay sin All nighter setting spray:).

Amanda har langt og tykt hår, så jeg ville gjerne vise det frem. Derfor laget jeg store og voluminøse krøller på henne. Jeg startet med å spraye håret med curl hold spray, før jeg gikk i gang med å krølle det. Siden jeg jobbet med mye og tykt hår, delte jeg det opp i flere seksjoner, så jeg var sikker på at jeg fikk krøllet alt håret. På Amanda brukte jeg creative curl wand, som er en av mine favoritter. Den lager super fine krøller. Når krøllene hadde kjølt ned, børstet jeg gjennom for å samle krøllene og for at de skulle se litt mer naturlige ut. For å gi litt volum til røttene brukte jeg narrow dressing brush til å tupere håret inn mot røttene. Til slutt sprayet jeg over med hårspray:).

1Kommentar
  • […] krøller og litt shine får en hver selfie til å se bedre ut. Enten det er beach waves eller mere løse og store krøller, så vil det garantert få din selfie til å se enda bedre ut. Husk å bruk varmebeskyttelse i […]

Skriv en kommentar