Julebord for jentene – Julemakeup og tre slags krøller med ghd

Julebord for jentene – Julemakeup og tre slags krøller med ghd

du6a9098-edit-edit

du6a9130-edit-edit

du6a9127-edit-edit

Julestemningen er på høyt nivå i våres beauty studio og den ble enda bedre når vi hadde besøk av Amanda, Sofie og Patricia! Jentene skulle gjøre seg klare til årets julebord og de fikk tryllet frem 3 flotte looks, som er perfekt til julens fester. Les med når hver enkelt guider dere til deres julemakeup og hår.

Amandas look:

Jeg elsker «flawless» hud og winged eyeliner! Start med basen, jeg bruker en lett dekkende foundation og concealer for å skape «perfekt» hud. Jeg bruker ikke blush, men istedenfor er jeg super glad i highlighter! Jeg bruker to forskjellige til å fremheve kinnbenene mine. Først legger jeg en cremet highlighter øverst på kinnbenene mine, deretter en i fast form fra MAC. Den er med til å gjøre looken mer intensiv. Deretter er det i gang med øynene! Jeg starter med en lys øyenskygge på hele øyelokket. Deretter skygger jeg lett inn med en litt mørkere brun. Så er det i gang med eyelineren! Jeg bruker en kraftig tusj lignede eyeliner. Kunsten er alltid å lage begge øynenw like, det krever litt øvelse. Når det endelig er mestret, avsluttes øynene med masse mascara. Leppene får en matt nude leppestift. Den nederste delen av håret mitt har jeg krøllet med Classic Curl Tong. Den gir fine krøller og spill i håret mitt.

Sofies look:

Min fest look varierer ikke så mye fra min hverdagsmakeup, men det gjør håret mitt! La oss starte med makeupen. Jeg har alltid fokus på en flott hud, både til hverdag og til fest. Etter påføring av foundation og concealer, bruker jeg highlighter og en smule bronzer, for å få varme og glød. På øynene liker jeg best jordfarger og skygger de litt inn, før jeg bruker mascara. Til fest liker jeg å bruke litt farge på leppene. Ofte blir det en rosa eller rød nyanse. Håret har jeg krøllet med Creative Curl Wand, som gir de flotteste krøllene! Start med å preppe håret med Curl Hold Spray, som gir et bedre hold til krøllene dine. Hvis du som meg har mye hår, er det viktig å dele det opp i mindre seksjoner. På den måten sikrer du deg at du får alt håret med. Når krøllene har kjølt ned, børstes de gjennom med Oval Dressing Brush. Den samler krøllene og gjør at frisyren blir mere «wavy». Avslutt med Final Fix Hairspray og du er klar til å danse natten lang.

Patricias look:

Når jeg skal ut til f.eks julebord, så går jeg «all in» med makeupen! Jeg har for nylig kjøpt et contour palette fra Kat Von D, som er helt fantastisk! Etter jeg har lagt basen min, går jeg i gang med contouring. Grunnregelen med contouring er at mørkt skjuler, mens lyst fremhever. Jeg skygger kinnene mine, min nese og kjeve. Highlighteren brukes på kinnbenene mine, amourbuen og på neseryggen. Jeg bruker en peachy blush, for å få glød til kinnene mine. På øynene bruker jeg brune matte øyenskygger, her er jeg også veldig begeistret for et palette fra Kat Von D, som heter Shade + Light Eye Contour Palette. Deretter en sort eyeliner og mascara. Jeg liker best nude leppestifter og har masse forskjellige nyanser jeg skifter mellom. Håret mitt liker jeg godt at er litt «tilfeldig», derfor liker jeg  Classic Wave Wand super godt. Selvom den heter noe med Classic, synes jeg at den kan brukes på mange forskjellige måter. Den kan skape de klassiske «waves», men også en mere kul «beach hair» look. Trikset er å gre krøllene gjennom med Narrow Dressing Brush og gjerne tupere det en smule. På den måten oppnår du en mere «messy» look.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar