Ingvild om Kylie Jenner, grått hår og klassiske krøller

Ingvild om Kylie Jenner, grått hår og klassiske krøller

Invild Flatland er 21 år og bosatt i Drammen. Hun blogger om sin hverdag, mote og skjønnhet og hennes interesse for trening. Her kan du få blandet med inspirasjon. Du kan sjekke ut bloggen til Ingvild her.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Det første jeg gjør om morgenen er å sjekke telefonen. Da blar jeg gjennom Facebook, Instagram, blogger og mail for å få med meg de siste oppdateringene på sosiale medier. Deretter tusler jeg inn på badet, sminker meg og retter håret.

Hva er det beste beauty rådet du har fått?

Det beste beauty rådet jeg har fått er å bare bruke balsam i nederste del av håret. Ved å ikke bruke balsam i hodebunnen, så reduserer du fett hår. Funker supert for meg!!!

Hvem er din beauty hero?

Helt klart Kylie Jenner. Digger virkelig alt ved henne, både stil, hår og makeup.

Hvem har du “hair envy” over?

Den jeg har hair envy over må være lillesøsteren min. Hun har det tykkeste og mest raskt voksende håret jeg noen gang har sett.

Hva er lykke for deg?

Lykke for meg er å oppnå gode resultater i forhold til jobb og studier. Mest av alt er nok lykke for meg min flotte familie, venner og kjæreste.

Hvilken look eller frisyre vil du gjerne prøve?

Jeg vil veldig gjerne farge håret mitt grått. Har hatt lyst til å prøve den looken lenge, så kanskje i nærmeste fremtid har jeg bestemor grått hår.

Hva er ditt yndlingssted i Norge?

Karl Johans gate i Oslo.

Har du hatt en «crazy» hår periode?

Nei, aldri. Jeg holder meg til en enkelt og klassisk hårlook.

Når hadde du ditt siste «wow-øyeblikk»?

Mitt siste wow – øyeblikk var når jeg kom over en rålekker Marc Jacobs veske til 60% avslag på Marc Jacobs i Oslo. Da var jeg i lykkerus. Er det fortsatt når jeg ser på den fine vesken som fikk bli med meg hjem.

Hva er din «go-to-beauty look» på en date eller en fest?

Klassiske krøller eller rettet hår, kombinert med sminke passende til anledningen og outfiten.

Hva er din yndlingssang for tiden?

Roses med The Chainsmokers

 

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar