Hvorfor den riktige hårføneren er viktig

Hvorfor den riktige hårføneren er viktig

Når du skal ut å finne en ny hårføner, kan det være litt vanskelig å vite hva man skal se etter. Nå til dags finnes det et stort utvalg av hårfønere, så du vil garantert finne en som gjør det beste for håret ditt. Les med nedenfor hvor vi gir noen tips til hva du bør se etter i en hårføner, og hvorfor det er så viktig med den helt riktige hårføneren.

Minimum watt

Det er anbefalt at minimum watt på hårføneren er 1800w, og de som er under vil gjøre jobben vanskeligere. De fleste profesjonelle hår stylister vil bruke en hårføner med en watt styrke på rundt 2100w. Med en sånn styrke vil det gå mye raskere å føne håret. For en rask og effektiv blow dry, er ghd Air hårføneren perfekt, da den har 2100w!

Kald luft

Veldig mange overser kaldluften på hårføneren, og det kan kanskje være fordi man ikke vet hva man skal bruke det til. Den kalde luften kan f.eks brukes til å gjøre en bouncy blow dry raskere, og luften hjelper deg også med å få mer bevegelse og liv i håret ditt. Hvis du avslutter med å føne håret med kald luft, vil du få en veldig fin finish på håret.

Ionisk teknologi

Hårfønere med ionisk teknologi er de som blir brukt av hår stylister, og er et must for å oppnå en finish som du får etter et besøk i frisør salongen. Denne teknologien gjør håret mindre frizzy, og istedenfor får du et mykere og mer glansfult hår!

Diffuser

En diffuser er best for tykt, krøllete og frizzy hår. Har du krøllete hår, vil føning ved hjelp av en diffuser gi deg mer bouncy krøllerkrøller og mindre frizz. Den er også super god til å lage naturlige bølger med tekstur, til finere hårtyper, og til å skape volum til håret.

Kvalitet

Er det verdt å bruke litt ekstra på en god hårføner? Svaret er, ja! Billige hårfønere har mest sannsynlig ikke den ioniske teknologien, noe som vil gjøre at prosessen går saktere, og du vil ikke ha like god kontroll på håret. De har veldig ofte en diffuser som er alt for brede, og du vil derfor ikke ha like mye kontroll på flyvende hår. Det vil lønne seg å investere i en god hårføner, det blir både du og håret ditt glad for.

Du kan lese mer om begge våres ghd hårfønere her.

Du finner ghd Air her og ghd Aura her. Eller finn de hos din lokale frisør. Finn frisør her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar