Hvordan frisyren din får deg til å se yngre ut

Hvordan frisyren din får deg til å se yngre ut

Håret ditt kan faktisk spille en stor rolle for hvor gammel du ser ut, og det er heller ingen hemmelighet at feil valg av frisyre kan få deg til å se flere år eldre ut. Og det er jo det ikke så mange av oss som vil vel. Så hvilke frisyrer kan få deg til å se yngre ut? Les med nedenfor hvor vi gir noen tips og triks til hvordan du beholder den unge og friske looken.

Volum

Det er ikke bare hårklippen som har noe å si, men også hvordan du både farger og styler håret ditt. Det er fint med litt volum, men ikke for mye volum og heller ikke like mye volum over det hele. Mye volum i oppsatt hår, hvor håret er dratt bakover, er ikke så foryngende. Skal du sette opp håret, er det bedre å gå for en mer mykere og romantisk oppsetning. Og med moderat volum, som vil få deg til å se yngre ut.

Velg riktig lugg

En lang lugg som henger rett ned kan nok skjule et par rynker i panna, men det er lurt å plassere den riktig. Lar du det henge pistrete og rett ned, kan få håret til å både se tynt og slitt ut. Det flotte ansiktet ditt skal vises frem, og ikke gjemmes bort. Prøv heller å dra luggen til siden, da får du en yngre og mer flørtete look!

Bølger

Noen ganger kan helt rett hår gjøre utseendet ditt litt hardt, men hvis du derimot lager bølger i håret ditt, kan det myke opp ansiktet så det ser litt mildere ut. Lag f.eks litt volum med Total Volume Foam og fine myke bølger med Soft Curl Tong. La krøllene kjøle ned før du børster de igjennom med en Paddle Brush, som samler krøllene og gjør de litt mykere.

Hårfarge

Hårfargen vår kan ha mer å si på alderen vår enn det vi tror. Noen ganger kan det være litt vanskelig å selv vite hvilken farge man bør velge for å holde på sitt unge ytre, men da er det helt sikkert noe frisøren din kan hjelpe deg med. En liten regel er, ikke alt for lyst, men heller ikke for mørkt. Begge deler kan få deg til å se eldre ut enn det du er. Spesielt hvis du farger håret helt sort eller aske blondt, for det kan fort bli litt hardt for ansiktet. Så her gjelder det å finne en farge som varmer opp ansiktet og passer til nettopp deg!

Kort hår når du fyller 50

Dette er det veldig mange som gjør. men det er ikke alltid dette er det beste. Selvfølgelig er det kjempe flott med en kort og stilfull frisyre, og noen ser også bedre ut med en kul kort frisyre. Men selv om du har fylt 50, betyr det ikke at du ikke kan ha langt hår lenger. Lange lokker rammer ansiktet flott inn, og det er flere fine frisyrer du kan variere med, både løst og oppsatt. Det kan også være fint med en pannelugg, som vil ramme inn ansiktet på en pen måte.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar