Hvordan du får akkurat den frisyren du ønsker hos frisøren

Hvordan du får akkurat den frisyren du ønsker hos frisøren

Når vi ønsker oss en ny frisyre, krever det som regel litt research og planlegning. Kanskje du har prøvd å ende opp med en frisyre som ikke var helt det du drømte om. Når vi først har sett for oss en spesiell frisyre, så skal det også være akkurat denne! Heldigvis finnes det noen tips som hjelper deg med å kommunisere de helt riktige ønskene dine til frisøren din.

Velg riktig frisør

Det første og kanskje det viktigste du skal ta stilling til, er den frisøren som skal klippe håret ditt. Gå etter en frisør som lager andre frisyrer i den stilen du liker. På den måten er det større sjanse for at frisøren din forstår stilen og ønskene dine bedre.

Bruk referanser

De sosiale medier gjør det super enkelt å finne forskjellige frisyrer. Når du finner en look du liker, så husk å gjem det, så du kan vise det til frisøren din. Hvis du ikke har noe bilde av den fargen du kunne tenke deg, så kan f.eks fargen gyllen brun, tolkes på 1000 måter! Med mindre man er tankeleser , så er det vanskelig å vite hva du ønsker deg, hvis du ikke har et bilde.

Vær åpen for forslag

Frisøren din vet ofte hva som best vil kle nettopp din ansiktsform og hudtone. Derfor er det også viktig at du er åpen for forslag, hvis frisøren din kommer med ideer til endringer, eller anbefaler deg en annen nyanse enn den opprinnelige hårfargen du hadde tenkt på. Det kan f.eks være at askeblondt hår vil få deg til å se trist og grå ut, kanskje en mer gyllen tone vil kle hudfargen din bedre. Det er derfor viktig å vurdere om håret ditt kan bære en bestemt look. Noen ting ser bare bedre ut på instagram enn det gjør i virkeligheten.

Velg en frisyre som passer til dine behov

Hvis du ikke har lyst til å bruke en time på å ordne håret ditt hver morgen, bør du velge en frisyre som ikke krever akkurat det. Snakk med frisøren din om hvilken frisyre som vil passe til din rutine. Det kan godt være at du drømmer om en rett page med pannelugg, men du har krusete krøller. Er det realistisk at du står opp hver dag og glatter det, eller skal du kanskje heller gå for en look som omfavner det du har fra naturens side.

 

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar