Hvor viktig er det å forberede håret før styling?

Hvor viktig er det å forberede håret før styling?

 

Fredag kveld, champagnen er kald, styleren er varm og om ikke lenge skal du ut av døren for middag & drinker med venninnene. Du har det travelt og i forbifarten glemmer du å ta på varmebeskyttende spray. Kanskje er du ikke oppmerksom på at varmebeskyttende produkter ofte har mer enn én funksjon? Har du opplevd å lage de flotteste krøllene, for å så legge merke til at de ikke holder lenger enn til desserten? Vi har alle vært der. Dette innlegget er dedikert til prep- og primestadiet før hårstyling. Akkurat som du prepper ansiktet med serum, fuktighetskrem og primer før sminke, er det alfa omega at du prepper håret før styling. Både for frisyrens holdbarhet, men også for å skåne håret mest mulig og for å beholde fuktighet og glans. Flotte hårfrisyrer trenger ikke å gå på bekostning av hårets sunnhet – noe det aldri skal være nødvendig å inngå kompromiss med. Vi har derfor samlet 5 trinn til hvordan du på best mulig måte kan preppe håret før styling.

Hårkur

Et godt sted å starte er alltid med hårets overordnede velvære, og små endringer i hverdagen kan bety mye for håret ditt i det lange løp. Hvis du styler håret ditt ofte, eller bare gjerne vil beskyttede mot påvirkninger utenfra, er det en god å idé å bruke en gjenoppbyggende hårkur ca. hver tiende dag. Advanced Split End Therapy er en næringsgivende hårkur som gir håret styrken og glansen tilbake på et blunk! Kuren bruker Thermo-Marine Bonding System som sørger for at splittede spisser blir samlet og at ødelagte hårfibre blir bundet sammen på nytt. Kuren er varmeaktivert og skal derfor fordeles i lett og fuktig hår etter dusj og hårføning. Du bør ikke bruke balsam i dusjen før du bruker denne hårkuren. Resultatet er flott og sterkt hår som holder i opp til 10 dager.

Den riktige hårbørsten

Hvilken hårbørste du bruker er heller ikke likegyldig, og på sikt har det mye å si når det kommer til hårets generelle sunnhet. Vår Paddle Brush er perfekt til å gre lange lokker ut, uten å ødelegge håret. Vår ikoniske Paddle Power Brush er også et fantastisk redskap til de mellomlange/lange lokker – og akkurat nå kan du få den i den flotte Limited Edition Pink Blush farge, som uten tvil vil preppe ditt stylingkit opp. Det beste er at for hver børste du kjøper, doneres €1 til Rosa Sløyfe aksjonen.

Bruk alltid varmebeskyttelse

Det kan ikke understrekes nok hvor viktig varmebeskyttende spray er, da det fungerer som en barriere mot varmen. Derfor bør det alltid være en del av din rutine før styling. Vår Heat Protect Spray er en superlett varmebeskyttende spray som ikke tynger på håret, og som gir en «no-product» følelse. Fordel sprayen fra røttene til spissene i hele håret før føntørring eller styling. Gre gjennom håret for å sikre at produktet er godt fordelt.

Gi hårfrisyren din lengre liv

Hvis du skal lage frisyrer som gir håret ditt en markant annen form enn det har til daglig, eksempelvis krøller i rett hår, er det viktig at du bruker en «hukommelsesspray» som fks. Curl Hold Spray i håret. På denne måten er du sikret at frisyren holder hele dagen. Dette er et trinn de fleste ofte glemmer, men det er alfa omega for krøller som skal holde! Curl Hold Spray er også varmebeskyttende, så du kan nøye deg med å bruke dette produktet før du går i gang med krøllingen. Sprayen fungerer ved å gi håret ditt en smule tekstur som gjør det enklere for håret å «huske» krøllene. Spray den kun fra røtter til spisser i tørt hår, gre gjennom og style løs! Et lignende produkt finnes også hvis du har veldig krusete hår som du gjerne vil glatte. Her er nemlig Straight & Smooth Spray din venn – samme konsept som Curl Hold Spray, bortsett fra at den hjelper med å holde håret rett. Denne sprayen er også varmebeskyttende og er en helt i kampen mot frizzy hår. Spray den enten i fuktig hør før hårføning eller i direkte tørt hår før styling. Nå er du klar til det morsomme – selve stylingen!

En styler av god kvalitet

Sist, men ikke minst, er det enormt viktig at det stylingredskapet du bruker er av god kvalitet. Jo bedre kvalitet, jo mindre sliter det på håret, og dette gjelder uansett om du vil krølle, kreppe eller glatte ditt hår. Vår Platinum Styler er en skånsom rettetang som med sin patenterende tri-zone teknologi sørger for at varmen i styleren er jevnt fordelt i hele jernet, og at temperaturen ikke overstiger de anbefalte 185 grader. Dette er nemlig den optimale temperatur til styling, som gir håret en glatt og sunn look med et enkelt strøk. Platinum Styleren gir håret 20% mer glans enn andre stylere, og 50% mindre slitasje – og nemlig derfor har den fått plass i vårt stylingkit. Akkurat nå kan du få tak i styleren med det flotte limited edition Nocturne design, men du må være rask hvis du skal rekke å kjøpe et!

De samme regler gjelder for valg av krølltang. Soft Curl Tong er en ideell krølltang til lengre hår som skal ha voluminøse krøller eller myke bølger. Soft Curl Tong har som vår Platinum Styler patentert tri-zone teknologi til å sikre at varmen er jevnt fordelt. Krølltangen blir varm på kun 25 sekunder, og er derfor enkelt og rask å ta i bruk. Du kan jo for eksempel skru det på, begynne å fordele Curl Hold Spray i håret – og når du er ferdig er styleren varm og klar til bruk. Utover dette har Soft Curl Tong en krølletid på kun 5-8 sekunder per seksjon – det er altså en styler som raskt gir resultater samtidig som den er skånsom for håret.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar