Hvor skal skillen min være?

Hvor skal skillen min være?

Om det kler ansiktet ditt best med en midtskill eller sideskill, kommer mye an på ansiktsformen din. Noen ansiktsformer er flottest med én type skill, mens andre kan bære det hele. Det er også en superenkel måte å endre sin look på, uten å skulle klippe en helt ny frisyre. Les med videre når vi hjelper deg med å finne ut av hvilken skill som vil være best til nettopp din ansiktsform.

Midtskill

Hvis du har et rundt ansikt, kan du få det til å synes mindre rundt ved å lage en skarp midtskill. Kombiner den med lange etasjer, som vil gi ansiktet ditt et slankere uttrykk. Glatt håret med Platinum styleren for et superglatt og glansfult hår, som vil kle ansiktsformen din veldig fint. Midtskill er også veldig kledelig til hjerteformede og ovale ansikter.

Sideskill

Hvis du har en oval ansiktsform, kan du bære begge deler, men en dyp sideskill er også kjempe flott til kvinner med et mere firkantet ansikt. Sideskillen kan myke opp de litt markante ansiktstrekkene opp, som f.eks. kjevepartiet, og gi deg et mildere uttrykk. Skap bevegelse i håret ved å lage fine bølger i håret med Classic Wave Wand.

Å endre skillen sin kan også være en god måte å endre sin look på. En skill behøver ikke nødvendigvis å være helt rett, og hvis det er en mere messy look du er ute etter, kan det være veldig fint å lage skillen din litt messy også, så det passer sammen. Prøv deg frem, og finn ut hva du synes kler deg best, og den looken du går etter!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar