Hvilken page passer til hårtypen din?

Hvilken page passer til hårtypen din?

Pagefrisyrer er en av tidenes største trends, og det er det ikke noe å si noe på! Det finnes mange varianter av den flotte frisyren, og du kan være sikker på å finne en lengde og stil, som passer perfekt til ansiktsformen din. Men det er ikke kun ansiktsformen som er med til å avgjøre hvilken slags page du bør klippe. Hårtypen din og nåværende frisyre, kan også ha noe å si. Les med her, hvor vi guider deg igjennom hvilken page som vil passe best til nettopp din hårtype.

Hvis du har etasjer i håret

Hvis du allerede har etasjer i håret ditt, hvor det er stor forskjell på lengdene, så få frisøren din til å klippe av lengdene, så de kommer tettere på de korteste etasjene. På den måten vil du fortsatt kunne lage de frisyrene du er vant til, da de korteste etasjene har samme lengde som før. En myk bob er super fint, og er sett på mange celebs som blant annet Jennifer Lawrence. Hvis du har lyst til at det skjer litt mere nytt med håret ditt, så få det klippet litt kortere i nakken, da det vil gi ekstra volum til frisyren. Lag flotte beach waves i håret med Classic Wave Wand, for å få en flott bevegelse i håret.

Hvis du har glatt og rett hår

Hvis du alltid har hatt helt glatt hår uten etasjer, kan det en gang imellom være veldig fristende å klippe det helt kort. Det er bare et veldig stort skritt, og det kan være skremmende for mange å sitte hos frisøren og gi grønt lys til at frisøren må klippe av de lange lokkene. Hvis du har besluttet deg for at det skal skje noe nytt, så prøv en lang, skarp bob. Det vil gi det samme elegante uttrykket som det lange håret, men håret vil ofte bli sunnere å se på.

Hvis du har naturlige bølger

Hvis du er så heldig å ha flotte, naturlige bølger i håret, så prøv en kortere bob, med masse av bevegelse. Frisyren ser fantastisk ut både med midtskill og sideskill,  så den kan styles på mange måter. Utover at det er en super flott frisyre til bølgete hår, er den også flott hvis du velger å rette håret. Lag en helt rett skill og få helt glatt og glansfullt hår ved å bruke Platinum styleren.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar