Hvilken nyanse av blond skal du velge?

Hvilken nyanse av blond skal du velge?

«Blondes have more fun» – en velkjent setning, og en hårfarge vi i Norden mestrer. Om det er riktig kan du selv finne ut av, selv om du ikke fra naturens side er tildelt det blonde, skandinaviske hår. Alt dette krever er en tur til frisøren. Som en hver annen farge er det uendelige nyanser av blond, og det kan være vanskelig å finne ut av nettopp hvilken nyanse som vil gi DEG den perfekte look. En god hovedregel er at hårfargen din bør matche hudfargen din. Har du varme undertoner i hudfargen, vil en hårfarge med varme undertoner ofte passe best til deg. Omvendt, hvis du har en kald undertone i huden, så vil de kalde nyanser være ekstra kledelige til deg. Vi har samlet et overblikk over de fire mest populære blonde nyanser.

Platinablond

Platinablondt hår er klassikeren over dem alle. Denne nyansen går aldri av moten, spesielt ikke i Skandinavia, og det er ikke uten grunn – denne fargen er nemlig utrolig fin både til den varmere hudtone, såvel som til den kalde eller mer nøytrale. Derfor er den som oftest det sikre valg når det kommer til lyse lokker. Husk på at det er enormt viktig å farge håret ditt hos en god frisør – spesielt når det gjelder blondering. På denne måten risikerer man ikke at fargen får et gult eller grønt skjær (som de færreste ønsker), i tillegg til at man ikke går på kompromiss med hårets sunnhet. Fremhev din nye platinablonde nyanse med en helt rett og «sleek» frisyre. Bruk Straight & Smooth Spray før du retter håret med Platinum Styleren, for å få en sofistikert og elegant look. Sprayen inneholder både varmebeskyttelse og sikrer deg et superflott resultat.

Dirty Blonde

Bli lekker a lá Josephine Skriver, eller skal vi si hot supermodell i Victoria´s Secret, og gå «dirty blonde». Dirty blonde er en fantastisk go-to nyanse til de varmere/nøytrale hudtoner. Dette er spesielt en god nyanse å velge hvis du skal gå fra mørkt/brunt hår til blond, og vil prøve fargen før du går all inn på den skandinaviske look. Myke bølger er superflott til denne hårfarge, da «casual» bevegelse i håret vil fremheve fargespillet. Bruk Classic Wave Wand til å skape sexy krøller, og avslutt med Final Fix Hairspray for å oppnå den helt riktige tekstur og holdbarhet.

Ash Blonde

Den flotte askeblonde farge er en typisk kul skandinavisk look, som er spesielt flott til dem med en kaldere hudtone. Du vet at du har en kald hudtone hvis du har nyanser av lilla eller blå som undertone i huden din. Denne blonde nyanse vil derfor være særlig god hvis du eksempelvis har rødlig hår og tenker å bli blond. Hvis du velger å få håret ditt farget/lysnet, er det viktig at du bruker en pleiende hårkur. Advanced Split End Therapy pleier håret ditt, forebygger slitasje og lukker splittede spisser. Håret ditt blir glattere, mykt og skinnende, og det holder i opp til 10 hårvask.

Ice blonde

Den isblonde look er overalt i motebildet, spesielt her i Skandinavia – og ikke uten grunn! Denne nyanse er en lekker statement som skiller seg litt ut på den blonde palett ved å være ekstremt kald. Det er en tone som tilføyer det lille ekstra til din look, men som samtidig kan fungere i mange forskjellige looks. Tilsett skinnjakke og smokey eyes for en rå look, eller style med en blazer og rød leppestift for en mer klassisk look. Her er det en god idé å bruke Silver Shampoo for å bevare den kalde nyanse. Style håret med volum ved å bruke Root Lift Spray før du tørker det med føneren. Ønsker du enda mer volum kan du gre det lett oppover med Narrow Dressing Brush, som gir deg en «undone» og «messy» look

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar