Hva er det i min veske? Wera’s fredags essentials

Hva er det i min veske? Wera’s fredags essentials

Så er det fredag og tid til å finne dansefoten frem! Valget av veske denne uken ble rosagull nyanser. Og så matcher den perfekt til min Classic Wave Wand varmebeskyttende veske! Jeg elsker kombinasjonen av lyserød og rosaguld, som min Mulberry clutch. Denne saken har vært med meg siden jeg ble student, men jeg synes fortsatt at den er moderne. It’s a classic!

Det overordnede tema når jeg skal ut, er at stylingen skal gå fort. Derfor har jeg nesten alltid quick-e drying drops fra Essie med meg. På den måten kan jeg lettt endre neglelakk farge til en som passer bedre til klærne mine, hvis jeg skulle endre mening. Den får lakken til å tørke på 60 sekunder, ja du hørte riktig! Selv min Mádara – Moonflower rose beige – Tinting Fluid, som er en lettere variant av foundation, er lett og rask å bruke, og etterlater huden med en lekker glød! Hælene er fra Kurt Geiger, jeg forsøker normalt å starte kvelden med dem på, men alt for ofte ender de i vesken, for ett par mere danse-vennlige sko.

Mobilen er selvfølgelig også ett must! Jeg sjekker jevnlig snapchat og instgram i løpet av kvelden, for å se hvor mine venner er. Så kan man alltid spontant møtes med dem og sende – noen ganger- litt for fjollete snaps til hverandre. I kveld har jeg valgt å matche smykkene til vesken, ett par fine ringer i rosagull fra Frk. Lisberg. Det er alltid viktig å ha flotte hender, man vet aldri hvem man møter….

Ha ‘en deilig weekend!

// Wera

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar