Hva skal du på 17. mai?

Hva skal du på 17. mai?

Nå er 17.mai rett rundt hjørnet og de fleste nordmenn har lenge sett frem til denne dagen som inneholder feiring og god stemning med gode venner og familie. Noen skal kanskje på champagne frokost tidlig på morgenen imens andre skal av gårde med barnene til 17.mai toget. Uansett, du har kanskje allerede begynt å tenke på å finne frem bunad, skjorte og bunadsølv? Det er lurt å være ute i god tid i tilfelle det f.eks trengs noen små innkjøp. Det er heller ikke gøy å finne skjorten frem kvelden før og oppdage at den ikke er gjort ordentlig ren etter sist bruk, da vil den mest sannsynlig ikke være klar tidlig neste morgen.

Selv var jeg veldig tidlig ute i år, til en forandring. Jeg har kanskje lært, etter noen lignende feil tidligere;). Jeg fant ut at jeg manglet bunad skoene mine og måtte kjøpe nye. Til bunad må man ha bunad sko, det er ikke særlig fint med Converse eller andre sneakers som stikker ut av bunaden. Jeg har bestilt flybilletter hjem til Norge i mai og gleder meg masse til 17.mai feiring! De fleste av venninnene mine har jeg ikke sett siden desember, så det blir ekstra hyggelig med feiringen i år. Jeg starter dagen i Oslo hvor jeg har frokost og spiser god mat med venner og fortsetter nok feiringen på Aker brygge eller Solli, det er alltid god stemning.

Hva er dine planer for 17. mai? 🙂

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar