Hva jeg har i vesken – Trudes beauty essentials

Hva jeg har i vesken – Trudes beauty essentials

t01

Jeg kjøpte nylig denne velur vesken i vin rød og jeg er så glad for den! Velur har blitt kjempe populært den siste tiden og  butikkene er fylt med klær, sko og vesker i dette flotte stoffet. Jeg synes også størrelsen på denne er perfekt og jeg får plass til det mest nødvendige.

I vesken min har jeg alltid med meg et mattende pudder, så jeg kan gjøre en liten touch up hvis jeg blir litt blank i løpet av dagen. Jeg har som regel alltid med både en lip balm og en gloss, så jeg alltid kan gi fukt til leppene mine. Akkurat nå er min favoritt gloss denne fra Clarins, fargen er så fin! I tillegg til glossen så har jeg to liplinere fra mac i to kjempe fine farger.

Hvis huden min mangler litt glød, så bruker jeg denne highlight stiften fra Maybelline og påfører litt på kinnbenene. Denne er super praktisk å ha med i vesken siden man kan bare påføre den rett på huden og kun bruke fingrene til å blende det ut. Det siste makeup produktet jeg har med er en sort eyeliner. Hvis jeg f.eks har vært på jobb hele dagen og skal rett på en fest eller en romantisk middag med min kjære, kan jeg på kort tid pynte opp sminken min ved å lage en vinged eyeliner og med det samme få en litt mer dramatisk look.

Når det kommer til håret, så er jeg veldig nøye på at det alltid skal se bra ut. Hvis jeg har plass pleier jeg å ha med en liten børste, siden håret mitt kan lett bli flokete. Jeg synes også smooth & finish serumet fra ghd er utrolig grei å ha med for å tilføre hårtuppene mine fukt og litt mer glans. Spesielt nå på høsten når håret mitt har lett for å bli litt tørt. Jeg har også blitt super fan av denne super fine neglelakken, den er perfekt når man ønsker en litt mer pyntet og festlig look:).

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar