Hva er det i min veske? Wera’s vinterfest essentials

Hva er det i min veske? Wera’s vinterfest essentials

Jeg elsker vinterens mørke palette og fargeskala. Jo kaldere og mørkere det blir, like så blir innholdet i vesken min. Jag liker tanken av å holde både stilen og makeupen enkel under vinteren, det blir mye svart og nøytrale toner med noen få innslag av sterke farger som vinrød og mørk lilla. Ta en titt i min party veske, for å se hva jeg har med.

Jag liker min Fallabella Shaggy Deep Zip Wallet från Stella McCartney ettersom at den er så liten og nett. Som navnet avslører så er den jo egentlig tenkt som en lommebok, men for meg som er sparsom med hva jeg tar med meg ut passer den perfekt. Når jeg er ute bruker jeg heller tiden på dansegulvet enn inne på toalettet for å rette på sminken. Det eneste jeg egentlig skulle behøve rette på under en ruskete vinterkveld, er nok mine lokker som frisser seg til så fort jeg forlater leiligheten men ettersom min ghd Platinum styler ikke får plass i vesken så kan jeg like gjerne holde innholdet begrenset.

Så hvilke produkter er det egentlig som passerer nåløyet?

Jeg går aldri hjemmeifra uten leppestift, og da helst fra MAC. Jag liker enkelheten med leppestift, at du kan skifte uttrykk og endre din look med bare ett enkelt drag. Vinterens favoritter er MAC Creamsheen lipstick i fargene ”Creme d’Nude” og ”Captive”. Den førstnevnte anvender jeg når jeg kjører på med en dramatisk sotning imens Captive passer bedre til en mer enkel makeup da leppene er det som skal stå i fokus.

Når det gjelder parfyme bruker jeg alltid Narciso Rodriguez ”For Her” når jeg skal ut. Den her duften har hengt med som min kvelds duft i mange år nå. Vanligvis bruker jeg holde meg til litt lettere dufter da tyngre dufter ofte kan kjennes litt damete, men den her er ett unntak. Med hjertet bestående av mysk som forsterkes av tre andre noter: blomsterhonning, amber og sandeltre er det med ett pirr i magen jeg sprayer på meg noen dråper av Narciso Rodriguez når det er tid for fest. Helt plutselig kjenner jeg meg litt som et annet menneske. Litt mer mystisk, kvinnelig, elegant og til og med litt mer sexy.

Likt som resten av min ganske enkle look er smykkene ingen unntak. Jeg har generelt ikke så mye smykker siden jeg ofte glemmer bort dem i min styling. Derfor er ringer det perfekte smykket for meg, det er enkelt å ta av og på og får alltid plass i vesken! De her to er mine favoritter, begge er fra Thomas Sabo. Utover disse skjønnhets favorittene så slenger jeg alltid med en pakke tyggegummi i vesken, for man vet aldri hva som kan skje. Vi ses kanskje i vinternatten!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar