Hello from paradise – ghd Azores collection

Hello from paradise – ghd Azores collection

ghs styler azores

ghd azores

Trenger du et streif av paradis? Vi vil introdusere deg for våres helt nye vår/sommer kolleksjon: Azores! De tre limited edition stylere er med sitt perlemorsfarger, inspirert av fargerne fra Azorernes fortryllende landskaper. Velg mellom Serene Pearl, Atlantic Jade og Marine Allure. Alle tre stylere kommer i en flott matchende varmebeskyttende veske. Så kan du enkelt ta styleren din med på ferie, og alltid lage lekkert holiday hair!

Våres Platinum har fått en Serene Pearl makeover, og skinner om kapp med solen med sitt flotte perlemorsskjær. Platinum inneholder tri-Zone® teknologi, som gir deg ultimativ hårstyling, uten å skade håret. Pris 2.299,-. For styler + veske.

Våres Classic V stylere har fått eksotiske farger: Atlantic Jade og Marine Allure. De keramiske platene er utformet, så de enkelt glir gjennom håret og gir et ultra skinnende resultat. Pris 1.989,-. For styler + veske.

Finn hele kolleksjonen på våres web shop og hos utvalgte salonger. Finn frisør her. Det er alltid GRATIS FRAKT på våres webshop.

Se med i morgen hvor vi løfter sløret for den ultimate sommer konkurranse!

1Kommentar
  • […] Utover at du kan vinne en reise til Azorene til 15.000,- så skal du selvfølgelig også ha lekkert sommerhår! Derfor utlodder vi en valgfri styler fra våres limited edition serie Azores Collection. Velg mellem tre eksotiske varianter! Serene Pearl  som glimter eksklusivt i solen med sitt flotte perlemorskjær. Atlantic Jade og Marine Allure i blå grønne nyanser, som driver tankene til flotte laguner. Til alle tre stylere, følger det med en matchende veske, så du enkelt kan ta den med på ferien. Les mere om våres kolleksjon her. […]

Skriv en kommentar