Hårtrends som blir store i 2017

Hårtrends som blir store i 2017

2017 hår trends

Nå er det et nytt år og hva er vel bedre enn å starte det nye året med en ny look? Nytt år, nytt hår. I 2017 vil det handle om en diskret forandring, ut av det du allerede har. Dette er året for å gå etter etasjer eller teste ut noen kule pannelugger, noe som er perfekt for deg som er redd for å gjøre noen alt for store forandringer. Hvis du trenger litt inspirasjon, så les med hvor vi viser noen hår trends som er verdt å prøve.

Natural texture

I år handler det om å jobbe med det håret du har og få frem den naturlige teksturen i håret ditt. Det er et super pluss for deg som ikke har tid eller orker bruke mye tid på å style håret. Sett deg ned sammen med frisøren din og finn ut sammen hvordan dere best kan få frem teksturen i håret ditt og ikke minst hvilken frisyre med tanke på hvor mye tid du er villig til å bruke på daglig styling. For å style frem teksturen litt ekstra, kan du tilføre Total Volume Foam i håndkletørt hår før du deretter føner det. Dette vil gi både volum og tekstur til håret ditt.

Mid-length chops

Lang bob har lenge vært populært, men nå er det litt annerledes. Mid-length frisyren har flere etasjer og er en morsom måte å ta din «lob» til et høyere nivå. Hvis du allerede har skulderlangt hår, trenger du ikke gjøre den store forandringen. Frisøren din kan enkelt klippe opp flere etasjer og gi håret ditt en flott tekstur. For å gi håret ekstra tekstur, kan du lett få til det med Classic Wave Wand, som gir et utrolig fint og naturlig fall i håret.

Long and shiny

Hvis du har begynt å savne det lange håret, så er det nå du skal la håret ditt vokse seg langt. Langt, sunt og glansfult hår blir nemlig en stor trend. Hvis du allerede har langt hår er du super heldig. Det eneste du behøver er å klippe frem de sunne hårtuppene og jobbe frem glansen i håret. For mange kan det være vanskelig å få håret til å vokse langt, da det ofte kan bli slitt og man ofte må klippe av de slitte tuppene. Ved litt hjelp av våres Advanced Split End Therapy, vil du være på god vei da denne pleier og forebygger slitte og splittede hårspisser. Husk også å få klippet tuppene dine ofte, så håret ditt holder seg sunt og sterkt.

Bangs

Vil du gjøre en forandring, men helst ingen som er veldig drastisk. Så vil vi anbefale en lang pannelugg. Det er et super bra alternativ hvis du ikke ønsker klippe av de helt store lengdene av håret ditt. Det som også er så bra med en lang pannelugg, er at du enkelt kan dele luggen på midten for en liten forandring, dra den til siden, eller helt enkelt pinne den bakover. For å få en litt mer messy og chic look, kan du tupere røttene i håret ditt med Narrow Dressing Brush og spraye over med Final Fix Hairspray.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar