Hårtrends du vil høre om i 2017

Hårtrends du vil høre om i 2017

Når vi nærmer oss de tidlige sommerdagene, er det fristende å gå de varme tidene i møte med en ny, flott hårfarge. Vi har funnet noen stykker, som du ikke kommer utenom i 2017, og som helt klart er verdt å prøve! Det er flotte hårfarger til enhver smak, så det er bare å finne sin favoritt. Les med her, hvor vi viser deg 5 av våre favoritter.

Hair strobing

Du kjenner nok strobing fra makeup verden, men det har også satt sitt preg på hårfarge. Strobing i hårfarge går ut på at du får highlights i en nyanse som passer perfekt til deg. Frisøren lager highlights i håret ditt, som fremhever dine beste trekk og som får deg til å gløde! For å få fargespillet i håret til å se enda flottere ut, kan du lage bevegelse i håret i form av noen beach waves med Classic Wave Wand.

Nude hair

Vi har før vært inne på hvordan du finner den riktige hårfargen til hudtonen din, som du kan lese om her. Men hva med oss som har en nøytral hudtone? Det er her nude hair kommer inn i bildet. Det er nemlig en lik blanding av varme og kalde nyanser som utligner hverandre og gir en helt nøytral farge. Celebs som Cara Delevigne har denne fargen, og ser alltid kul og naturlig ut. Så hvis du vil ha en naturlig hårfarge som er lett å vedlikeholde, er dette et godt valg.

Smokey lilac

Det har vært super moderne med en grålig hårfarge det siste året, men den har fått en sommer update, og har fått tilføyet en flott grålig lilla farge. Forestill deg balayage, men istedenfor de naturlige brune og blonde nyansene, så er det laget med lilla, som toner mere og mere ut mot spissene. Hvis du har langt hår og har lyst til å prøve en vill hårfarge, så er denne flotte fargen helt klart verdt å prøve!

Amethyst roots

Hvis vi nå blir i kategorien med ville hårfarger, så er denne også super fin og annerledes. Har du allerede platinblondt hår, og er lei av en kjedelig ettervekst, så prøv å tilføre en vill farge som amethyst. Det lyse håret gjør at kontrasten til den mørkere etterveksten blir tydeligere, så hvorfor ikke få en kul frisyre med litt farge? Den lilla fargen vil kamuflere etterveksten din, så den ikke skal farges så ofte, som i lengden vil være godt for håret ditt, da fargen sliter på det.

Goth brown

Er du mer for en mørk hårfarge, så hopp ut i en dyp mørkebrun nyanse, som kan minne om sort. Det er en super flott farge og er veldig elegant sammen med en naturlig makeup og glødende hud. Den kan også være mere rocka, med den riktige sminken. Prøv f.eks. en mørk cat eye øyenmakeup og nude lepper. Jenna Dewan er et perfekt eksempel på hvordan fargen skal se ut, og hvordan den kan bæres.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar