Hårtips til den kommende brud

Hårtips til den kommende brud

Nærmer den store dagen seg? Det er sikkert mange nerver og spenthet i kroppen og man vil at alt skal være perfekt. Og det skal det jo også, det er din helt spesielle dag! Du har sikkert funnet frem masse bilder av fine brudefrisyrer og planlegger alt til den minste detalje. Vi vil hjelpe deg litt på vei og gi deg noen tips som du bør ha i tankene når du skal gjøre noen forberedelser til den store dagen.

1. Velg den riktige frisyren

Vil du ha håret oppsatt, løse romantiske krøller, eller kanskje halvt løst og halvt satt opp? Det er et helt alfabet med muligheter av frisyrer! Det som er viktig å tenke på er hvordan kjolen din ser ut, så du velger en frisyre som vil passe kjolen din. Har du f.eks en kjole med åpen rygg, vil det være fint å få frem dette ved å sette opp håret og ikke gjemme det med håret. Det er også lurt å tenke på hvordan utgangspunkt man har på håret sitt. Om man har mye og tykt hår eller litt finere hår, og om håret er kort eller langt nok til nettopp den frisyren du har tenkt på. Ellers er det en god mulighet for å putte inn litt extensions, så du får drømmefrisyren din!

2. Ha en prøvetime til både hår & makeup

Det er lurt å ha en prøvetime en måned før bryllupsdagen, hvor du og stylisten din kan finne ut hva som vil kle deg best av både frisyre og makeup, og som du er fornøyd med. Så er du sikker på at du er i trygge hender og behøver ikke gå å bekymre deg for dette rett før bryllupet.

3. Ikke ta spraytan dagen før bryllupet

Dette er jo ikke akkurat et hårtips, men synes dette er viktig å få med fordet! Det kan være kjempe fint med en solbrun hud når du skal gifte deg, bare gjør dette noen dager før selve dagen, for brunfargen vil nemlig se finere og naturlig ut etter et par dager. Husk hvis du har planer om en spraytan, at du sier ifra til personen som skal gjøre makeup, så makeup artisten har med produkter som vil passe den brunere huden din. For et fint og jevnt resultat etter en spraytan, krever det at du på forhånd eksfolierer huden din godt. Da vil fargen se mye bedre ut!

4. Skal du selv ordne håret

Hvis du har bestemt deg for å ordne håret ditt selv, så finnes det blant annet mange fine tutorials på YouTube, hvor du kan få tips og inspirasjon til frisyren din. Her kan det også være lurt å være litt tidlig ute, spesielt hvis du synes det er litt vanskelig å få til. Prøv deg gjerne frem noen måneder før, så du har god tid og er sikker på at du vil få frisyren akkurat sånn som du har tenkt deg.

5. Ikke klipp håret rett før bryllupet

Det er ikke optimalt å klippe håret noen dager før bryllupet, spesielt ikke etter du og frisøren din har bestemt dere for en spesiell frisyre. Hvis håret ditt har behov for en liten stuss, så gjør dette et par måneder før bryllupet, så har du sunne og fine hårspisser.

Hvordan frisyre har du tenkt å gå for på din store dag? Eller hvis du allerede er gift, hvilken frisyre hadde du? Vi har lyst til å høre historiene deres, så del de gjerne med oss!

 

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar