Hårfarge trends fra hele verden

Hårfarge trends fra hele verden

Våren er i full gang og sommeren nærmer seg veldig nå. Solen begynner å skinne igjennom og det er tid for å slå ut håret! Vi ser vi litt nærmere på hvilke hårfarge trends som er rundt i verden akkurat nå, og forhåpentligvis kan du kanskje få litt inspirasjon til en ny sommer-farge!

Vi har latt oss inspirere av #GlobalHairDays, hvor vi har sett utrolig mange kreative hårfarger og frisyrer, fra over hele verden. Det er ikke kun her i skandinavia de gylne tonene har blitt tatt med storm, men også i land som blant annet Australia, Brasil, Kenya og Canada, har de gylne lokkene blitt veldig populære. Det gjelder både for blondiner og brunetter. Det blonde håret skal gjerne være i varme nyanser og det skal helst se ut som solen naturlig har lysnet det. For brunettene skal det også være i en lysere og varmere tone, som gir en naturlig look. Et godt eksempel er Gisele Bundchen, som har en super fin brunfarge med de flotteste gylne nyanser. Du har sikkert hørt om balayage, som er en populær teknikk som lages på frihånd med veldig lette strøk, og resultatet ser ut som om håret ditt har fått naturlige lyse highlights. For å få det fine fargespillet enda bedre frem, kan du krølle håret med Classic Wave Wand og til slutt spraye Final Shine Spray i lengdene, så håret blir skinnende og glansfullt. De gylne tonene er perfekt i sommer til en solbrun hud!

Superstjerner som både Katy Perry og Nicki Minaj har vært veldig opptatt av hår og farger i kreative former. Det samme gjelder i Tokyo, her er ikke menneskene bare fargerike i klær og sminke, men også håret. Og hvis vi tar en lang tur øst, så vil vi finne noen av de kuleste salongene i Tokyo. Her tryller de frem varme nyanser av rosa som vi rett og slett ikke kan få nok av! Så kommer vi til vårt siste stopp, Dubai. I den moderne byen hvor hårfargene er myke, delikate og ikke minst skinnende og glansfullt. De vakre brunettene har også noen utrolig flotte og dype farger i mørk sjokolade brune toner, som man ikke kan komme utenom.

Så hvem er du inspirert av, er du en Gisele eller mer Katy Perry?

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar