Hårguide – slik lager du rocka Mohawkflette

Hårguide – slik lager du rocka Mohawkflette

Jeg synes fletter er så fint, og det finnes jo så utrolig mange fine varianter. I tillegg til at det ser kult ut, så liker jeg det også fordi det holder håret så godt på plass. Og så behøver jeg ikke tenke på at jeg må ordne på frisyren utover dagen! En av mine favoritter er mohawk fletten, en litt mer rocka variant hvis man kan si det sånn.

Sånn gjør du:

Først, finn frem en pakke med små gjennomsiktige hårstrikker. Hvis håret ditt er veldig glatt, kan det være en ide å først spraye det med tørrsjampo først, så det får mer tekstur og hold. Start med å ta en del hår helt øverst og fest med en strikk. Ta så en hårklips og fest hårdelen vekk. Ta så en ny del med hår, igjen fra begge sider, og fest med en hårstrikk. La den henge ned, og ta deretter den første hårdelen, og del den i to deler, så hårdel nummer to ligger imellom de to andre delene med hår. Så legger du del nummer to opp imellom og fester med en hårklips, så det ikke er i veien. Ta nytt hår fra begge sider og saml det sammen med de to hårdelene som henger ned, og fest med en strikk. Gjenta dette til du kommer helt ned til nakken. Nå har du to hestehaler, og den øverste halen skal du sette en strikk ca 4-5 cm fra den andre strikken. Ta deretter den andre halen igjennom de to strikkene på den første halen. Gjenta dette til du har rundt 3-4 cm igjen av håret og fest til slutt med en strikk.

For å gi fletten mer volum, går jeg over hele fletten og drar i hver del så den blir mer fyldig. Begynn øverst og jobb deg nedover. Gummistrikkene holder godt på håret så ikke vær redd for å dra litt i håret. Til slutt kan du spraye lett over med Final Fix Hairspray, så frisyren får et ekstra godt hold. Resultatet blir en kul og fyldig flette, med en liten twist!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar