Har du funnet julegave til din søster, venninne eller mor?

Har du funnet julegave til din søster, venninne eller mor?

ghd copper luxe, rettetang ghd copper luxe, rettetang jul,

hår fønner ghd, julegave 2016

advanced split end theraphy,

Har du fått shoppet julegavene dine? Jeg har enda ikke begynt! Derfor har jeg laget en liten liste med idéer til gaver til din søster, mamma eller venninne. Det gjør det litt enklere og jeg håper derfor at mine juleinnkjøp blir litt enklere. Leter du etter julegaveideer eller den perfekte gave? Så er du nok ikke alene. Hvert år vil vi glede de vi bryr oss mest om og gi de den flotte gaven de fortjener. Nedenfor gir vi deg litt tips og ideer til hva du kan gi i gave i år.

Til din søster:

De fleste jenter elsker å få beauty produkter i julegave! Søsteren din er sikkert enig :).  Hvis dere er flere om å gi en gave, så er Copper Luxe gavesettet en «dream come true» gave! Det er våres platinum styler som har fått en eksklusiv kobber makeover. I gavesettet får du også to limited edition neglelakker fra NAILS INC og en matchende varmebeskyttende veske. Den står i hvert fall på min ønskeliste.

Til din mamma:

En god hårbørste og serum kan alle kvinner bruke. Jeg vet at min mamma trenger en ny hårbørste og så elsker hun serum! Den brede hårbørsten er en av mine egne favoritter og hårserummet gir en flottt shine. Paddle Brush pris 279,- og Smooth & Finish Serum 239,-. Finn den her og her.

Til din venninne:

Hvis du er i tvil om hva venninnen din ønsker seg, eller hennes ønsker er litt store, er et gavekort alltid en god idé! Her kan du gi et tilskudd til hennes drømme styler eller hårføner. Vi har gavekort fra 250,- til 2000,-. Finn dem her.

Vi har GRATIS FRAKT og beregner en leveringstid på 2-4 dager, eks. selve ordredagen. I Nord-Norge er leveringstiden minst 4 dager. Posten anbefaler at du senest bestiller 16. desember før kl. 14, for atl være sikker på at pakken når frem før jul.

Finn alle produktene på våres web shop eller hos din lokale frisør. Finn salong her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar