Hanne’s messy curls med ghd’s Oval Dressing Brush

Hanne’s messy curls med ghd’s Oval Dressing Brush

Hanne er våres lille hår-rebel inne på beauty kontoret! Hun elsker det undone look, hipster hårknold og ikke alt for pene krøller. Så har hun også en kjærlighet for hatter, hun har en kjempe samling hjemme, og finner nesten alltid en ny på sine utallige besøk på loppemarkeder.

Hanne’s tip

Når jeg har krøllet mitt hår, føler jeg meg bare alt for pen! Selvom jeg godt vet at man ikke må røre i krøllene sin til de er kjølet ned, kan jeg nesten ikke la være. Prinsessekrøller er bare ikke meg ;).  Men jeg kan like at de er litt messy, eller uglete ville nok Emilie si hahah.

Jeg har funnet ut av at Oval Dressing Brush, er god til å lage det undone look. Den er laget av naturhår, som gjør at hårets naturlige iler, blir fordelt i hele håret og ikke kun blir ved hodedbunnen. Når mine krøller er kjølet, grer jeg de lett igjennom med børsten. Det gir også god volum og mine krøller blir mer «fluffy», det kan jeg godt like! Til sist klemmer jeg litt serum i spissene og så er jeg klar.

Det har jeg brukt:

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar