Halloween makeup og hår – Havfrue guide

Halloween makeup og hår – Havfrue guide

Hvem drømmer ikke noen ganger om å være en havfrue? 🙂 Siden det er Halloween i dag, har vi laget en super fin havfruelook i blå, grønne og sølv nyanser. Les med når vi guider deg til en eventyrlig look med bølgete hår.

Makeup

1. Start med å legge foundation før du går i gang med øyenskyggen, men vent med concealer, da glitterøyenskygger har en tendens til å drysse en del. Påfør en primer på hele øyelokket, for at skyggene skal holde lenger og fargen blir mer intens. Legg en lyse blå nyanse på hele øyelokket, deretter brukes en mørkegrønn farge fra våres nye moon dust palette, til å blende opp mot globallinjen. Normalt ville jeg gå etter en matt farge i globallinjen, men det er jo kun Halloween en gang om året, så i dag gikk jeg all in med glitteret! På ytterkanten av øyet brukte jeg en mørkeblå farge fra samme palette. Sørg for å blende kantene godt ut. Når skyggene på selve øyelokket er på plass, fjernes det glitteret som har drysset ned under øyet, med litt makeupfjerner, og deretter kan du legge concealer. Den mørkeblå fargen føres ned til den nederste vippekanten, og en lys øyenskygge brukes til å highlighte øyenkroken. Bøy vippene og avslutt med en god omgang mascara.

2. Lag en lett contour for å fremheve kinnbenene en smule. Jeg brukte en lyseblå øyenskygge til å highlighte med, for å gi kinnene den fine havfruelooken.

3. For å lage fiskeskjell, skal du bruke en nettingstrømpe, litt løs mineral øyenskygge og en smule vann. Strekk strømpen ut over det området hvor du vil lage fiskeskjell, som på kinnben, tinningene, skuldre og kraveben. Bland litt av den løse mineral øyenskyggen med vann på en pensel, så den blir litt som en krem øyenskygge. Påfør blandingen over strømpen og voilá, så har du fått fine fiskeskjell, når du fjerner strømpen.

Hår

1. Prep håret med curl hold spray og gre håret gjennom, så produktet blir godt fordelt. Krøll deretter håret i små seksjoner med classic wave wand, for å skape flotte, myke bølger i håret. La krøllene kjøle ned før du grer de gjennom med oval dressing brush. Det samler krøllene og lager flotte myke bølger. Avslutt med final fix hårspray, og så er du klar til Halloween-fest.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar